Η Χάρις Αλεξίου συναντήθηκε με τον πρώτο σύζυγό της, τον θρυλικό παραγωγό Αχιλλέα Θεοφίλου & την σημερινή σύντροφό του (φωτό)

«Αδέρφια μου για πάντα»

Με τον πρώτο σύζυγό της και την τωρινή του σύντροφο συναντήθηκε η Χάρις Αλεξίου, η οποία και δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram σχετική φωτογραφία.

Στην εικόνα βλέπουμε τον θρυλικό παραγωγό Αχιλλέα Θεοφίλου μαζί με το «Μαράκι του» καθισμένους σε ένα τραπέζι και την αγαπημένη ερμηνεύτρια, να στέκεται χαμογελαστή πίσω τους.

«Ο Αχιλλέας και το Μαράκι του. Αδέλφια μου για πάντα» διαβάζουμε στην ανάρτησή της. 

Να σημειωθεί ότι η διάσημη καλλιτέχνης έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον γνωστό παραγωγό, ενώ το 1992 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον μάνατζέρ της Σωτήρη Μπασιάκο.  

Η Αλεξίου και ο Θεοφίλου έχουν υιοθετήσει έναν γιο, τον Μάνο (σσ Θεοφίλου), ο οποίος πήρε το όνομά του από τον αγαπημένο της φίλο, Μάνο Λοΐζο.

 

Αχιλλέας Θεοφίλου - Χαρούλα Αλεξίου με το γιό τους Μάνο

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται, κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο» είχε αναφέρει η ίδια, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ