Donna D’Errico: Την αποκάλεσαν «πολύ μεγάλη» για μπικίνι… - η 54χρονη βετεράνος του Baywatch απάντησε με νέο καυτό βίντεο ότι «αισθάνεται υπέροχα»! 

Το πρώην μοντέλο του «Playboy» που είπε ότι για τις φετινές της διακοπές επέλεξε να διασχίσει την Αμερική με το σκύλο της

 

Υπήρξε μια από τις αιθέριες υπάρξεις του Baywatch που πολλοί φθόνησαν, αλλά όλοι θαύμασαν για τις τέλειες σωματικές της αναλογίες. Σήμερα στην εποχή που οι haters κατακλύζουν το Διαδίκτυο για να χαλάσουν με τα κακεντρεχή σχόλια τους τη μέρα διασήμων και ασήμων η Donna D’Errico στα 54 της δέχεται πολλά σχόλια για το ότι είναι πολύ μεγάλη για μπικίνι.

Χωρίς να καμφθεί ούτε στο ελάχιστο η αυτοπεποίθηση της η σέξι πρωταγωνίστρια επανήλθε με νέο βίντεο στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τη δείχνει να δοκιμάζει μέσα στην κρεβατοκάμαρα της ένα μικρό ροζ μπικίνι με μικρά ασπρόμαυρα δεσίματα στο σλιπ, το οποίο δημοσίευσε η Daily Mail. Στη λεζάντα του μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να δημοσιεύει εικόνες με μαγιό, γράφοντας «Ευχαριστώ για όλα τα σχόλια στην άλλη ανάρτησή μου.

Τα διάβασα όλα. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι κοντά στην τελειότητα, αλλά νιώθω πολύ καλά». Το πρώην μοντέλο του «Playboy» που είπε ότι για τις φετινές της διακοπές επέλεξε να διασχίσει την Αμερική με το σκύλο της είναι μια γυναίκα που δεν ντρέπεται να παραδεχτεί τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει για να διατηρήσει τη σιλουέτα της στην τελειότητα της νιότης της, όπως δείχνει το  βίντεο που ακολουθεί.

 

«Και για όποιον αναρωτιέται, όχι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ φίλτρο σε αυτό το βίντεο. Το τράβηξα με την κανονική βιντεοκάμερα του κινητού μου στηριγμένη σε ένα τραπέζι της βεράντας και στέκομαι στο όμορφο φως του ήλιου», έγραψε επίσης σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ