Cameron Diaz : η μεγάλη επιστροφή 8 χρόνια μετά τη… σύνταξη - ο Jamie Foxx την έπεισε να παίξει ξανά - ποια είναι η ταινία (φωτο)

Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί ξανά το 2014 σε μια διασκευή του μιούζικαλ Annie και είχαν περάσει υπέροχα 

 

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Ο Jamie Foxx είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να πείσει την Cameron Diaz να επιστρέψει στα πλατό για το γύρισμα μιας νέας ταινίας στο Netflix.

Μιλώντας στο Entertainment Today για την κωμωδία με στοιχεία θρίλερ, «Back in Action», αποκάλυψε ότι θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό που κατάφερε να πείσει την πανέμορφη και υπερταλαντούχα φίλη του, Cameron Diaz, να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί σε μια διασκευή του μιούζικαλ Annie το 2014 και είχαν περάσει υπέροχα, παρότι έμελλε να είναι η τελευταία ταινία της διάσημης σταρ των Αγγέλων του Τσάρλι.

 

 

Credits: Instagram - Columbia Pictures

Η Diaz ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα κινηματογραφικά δρώμενα το 2018 για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, καθώς είναι μια σχετικά νέα μανούλα ενός μικρού κοριτσιού, και στην καλλιέργεια κρασιών που αγαπάει πολύ. Ο Foxx όμως της υποσχέθηκε διασκέδαση σε γερές δόσεις και την έπεισε για τη μεγάλη επιστροφή, αν και την έπιασε εξ απήνης όταν δημοσιοποίησε στο Twitter το ηχογραφημένο μήνυμα της πρότασης του παρουσία του σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Tom Brady..

 

 

«Κάμερον ελπίζω να μη θυμώσεις που ηχογράφησα αυτό, αλλά τώρα δεν υπάρχει επιστροφή. Έπρεπε να τηλεφωνήσω σε έναν GOAT για να φέρω πίσω μιαν άλλη GOAT. Η @CameronDiaz κι εγώ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ - με νέα ταινία μας στο  @NetflixFilm. Η παραγωγή ξεκινά αργότερα φέτος», έκανε γνωστό ο Φοξ.

 

 

 

 

«Νιώθω ενθουσιασμένη, όμως δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό, καταλαβαίνεις;» ακούγεται να λέει αρχικά η Ντίαζ στο τηλεφώνημα με τον Φοξ, παραδεχόμενη πως νιώθει «αγχωμένη». Τότε, εκείνος βάζει στην κουβέντα τους τον «μάστερ» της «απο-συνταξιοδότησης», τον 44χρονο κουόρτερμπακ της Τάμπα Μπέι, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοίνωσε για τελευταία φορά πως κρεμάει τα παπούτσια του μετά από επτά Super Bowls και μια θεαματική καριέρα 22 χρόνων, για να το μετανιώσει λίγες ημέρες μετά. 

Και ο θαύμα που θα δούμε όλοι σύντομα στις οθόνες μας έγινε… 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ