Παγκόσμια πρωτιά! Μαμά και κόρη είναι πιλότοι στο ίδιο αεροπλάνο – Γνωρίστε την Holly Petitt και την Keely (βίντεο)

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα 

 

Αυτό το καλοκαίρι η αεροπορική εταιρεία Southwest Airlines υποδέχτηκε ένα ξεχωριστό δίδυμο στην ομάδα με τους πιλότους της. 

Η κυβερνήτης Holly Pettit πέταξε στα τέλη Ιουλίου με συγκυβερνήτη την κόρη της Keely, στο πλαίσιο της πτήσης 3658 από το Ντένβερ στο Σαντ Λιούις, που θα μείνει και στις δυο τους αξέχαστη. 

«Πρώτα βρήκαν μια καριέρα που την ερωτεύτηκα και στη συνέχεια ένα από τα παιδιά μου την αγάπησε επίσης… Είναι σουρεαλιστικό», είπε η ίδια στους επιβάτες εκείνη την πρώτη φορά, σύμφωνα με σχετικό άρθρο της ιστοσελίδας travelandleisure

Η Holly ξεκίνησε να πετάει ως αεροσυνοδός μόλις τέλειωσε το κολέγιο, αλλά αποφάσισε ότι θέλει να κρατάει η ίδια το τιμόνι και δεν δίστασε να επιστρέψει στα θρανία για να τα καταφέρει. Ομοίως  η κόρη της Keely ήξερε ήδη από τότε που ήταν 14 ετών ότι θα ακολουθούσε τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας της.

«Η Southwest ήταν πάντα ο τελικός προορισμός για μένα. Στην πραγματικότητα δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», εξήγησε η ίδια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ