Παίκτης του ράγκμπι έπαθε καρδιακή ανακοπή, ενώ χτυπούσε άγρια την φίλη του - αυτή στο νοσοκομείο, αυτός στο νεκροτομείο…

Τραγική κατάληξη είχαν οι σύντομες διακοπές του ζευγαριού στην Ιταλία 

 

Πρώην παίκτης του ράγκμπι από τη Βρετανία άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή, ενώ χτυπούσε με μένος τη σύντροφο του σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ιταλίας

Ο Ricky Bibey, 40 ετών, και η Jennie Platt, 44 ετών, διέμεναν στο ξενοδοχείο Continentale της Φλωρεντίας για σύντομες διακοπές, όταν τα ουρλιαχτά από το δωμάτιο τους πέταξαν τους υπόλοιπους ενοίκους έξω από τα δωμάτια τους. Δίπλα στον νεκρό παίκτη, σύμφωνα με τη Metro, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μια γυναίκα βουτηγμένη στο αίμα που έσπευσαν να μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο. Στο δωμάτιο βρέθηκαν ένα σωρό αντικείμενα, που έδειξαν ότι οι δυό τους είχαν εμπλακεί σε κάποιου είδους σεξουαλικό παιχνίδι. 

Credits: Facebook

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια η Platt, μητέρα δύο παιδιών, ο Bibey με τον οποίο διατηρούσε δεσμό τα τελευταία χρόνια την έδειρε άγρια ενώ βρισκόταν εκτός ελέγχου πριν πέσει νεκρός από ανακοπή. Η γυναίκα, που έκανε μια εβδομάδα για να μιλήσει στις αρχές λόγω των εκτεταμένων τραυμάτων της, είπε ότι εκείνος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες και μπαινόβγαινε σε κλινικές σε μια προσπάθεια να ξαναβρεί τον εαυτό του. Οι τοξικολογικές του εξετάσεις έδειξαν ότι τη μοιραία νύχτα είχε πάρει κοκαΐνη και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Credits: Facebook

Τους ισχυρισμούς της Platt, που έχει τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι και για την ώρα βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι επιβεβαιώνουν και οι φίλοι του ζευγαριού που κάνουν λόγο για μια ανείπωτη τραγωδία. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ