Γρεβενά: Πέθανε βρέφος 35 ημερών - Ερευνώνται τα αίτια θανάτου - Τι λέει συγκλονισμένη η μητέρα (βίντεο)

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία των Γρεβενών μετά τον ξαφνικό θάνατο βρέφους, 35 ημερών.

Το πρωί της Τετάρτης (3/08) έγινε γνωστό ότι ένα βρέφος μόλις 35 ημερών άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών μετά από νοσηλεία δύο ημερών.

Το άτυχο βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό την Κυριακή (31/7). Σύμφωνα με πληροφορίες του Greveniotis.gr, του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή από τους γιατρούς του νοσοκομείου και παρέμεινε στην παιδιατρική κλινική για νοσηλεία. Όμως το πρωί της Τρίτης (2/8) άφησε την τελευταία του πνοή. Από τους γιατρούς έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, όμως δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Φως στα αίτια του θανάτου του βρέφους αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Συγκλονισμένη εμφανίστηκε η μητέρα του βρέφους που έχασε τη ζωή του ξαφνικά έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο των Γρεβενών.

Η άτυχη μητέρα από τα Γρεβενά μίλησε στο newsit.gr για το θάνατο του βρέφους: «Δυστυχώς το παιδί μας δεν τα κατάφερε. Δεν γνωρίζω πως έγινε όλο αυτό. Ούτε πως ούτε γιατί. Κανείς ακόμα δεν μπορεί να μας εξηγήσει πως έγινε. Το παιδί ανέβασε πυρετό και πήγαμε στο νοσοκομείο. Είχε 38,7 όταν πήγαμε. Και μέχρι την Τρίτη που το χάσαμε ο πυρετός δεν έπεφτε κάτω από 38. Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν τα καταφέραμε. Και δεν ξέρουμε γιατί. Ήταν υγιέστατο, όπως και όλοι μας. Είμαστε όλοι πολύ ταραγμένοι».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ