Πώς η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε Άφλεκ: Ιδού το πιστοποιητικό του γάμου (φωτό & βίντεο)

Μια απόδειξη αγάπης της μεγάλης Λατίνας σταρ προς τον διάσημο γόη του Χόλιγουντ 

 

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και όλοι οι υπόλοιποι… μιλάμε για κάτι πράγματα μικρά. Η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκε τον Μπεν Άφλεκ, τον έρωτα της ζωής της, όπως τον χαρακτήρισε πρόσφατα, και δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.

Το πιστοποιητικό του γάμου τους που δημοσιεύτηκε επιβεβαιώνει τα παραπάνω, αφού η ωραία Τζένιφερ πήρε το όνομα του συζύγου της και αφήνοντας στην άκρη το πλήρες όνομα της, Τζένιφερ Λιν Λόπεζ, υπέγραψε ως Τζένιφερ Άφλεκ. «Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια ασθενής»., έγραψε χαρακτηριστικά η πανέμορφη Λατίνα τραγουδίστρια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

 

Η κίνηση της αυτή εκλήφθηκε από πολλούς ως απάντηση σε όλους τους κακεντρεχείς, ανάμεσα τους και ο πρώτος της σύζυγος, Οτζάνι Νόα, που έκαναν λόγο για έναν ακόμα γάμο της σταρ με σίγουρη ημερομηνία λήξης. Ο γάμος με τον Μπέντζαμιν Γκέζα Άφλεκ, όπως είναι ολόκληρο το όνομα του γνωστού γόη του Χόλιγουντ, που τέλεσε ο πάστορας Ράιαν Γουλφ παρουσία του μάρτυρα Κενόσα Μπουθ, σύμφωνα το έγγραφο που δημοσιοποίησε η Daily Mail, και αληθινός είναι και μεγάλη διάρκεια θα έχει, λέει η διάσημη σταρ, που πρόσφατα αποκάλυψε ότι είχε σκιστεί η καρδιά της όταν είχαν χωρίσει το 2004.

Για την ιστορία, που πολλοί ζήλεψαν και όλοι γνωρίζουν, το ζευγάρι γνωρίστηκε στις αρχές του 2000 στο σετ της αποτυχημένης εμπορικά ταινίας Gigli, ερωτεύτηκαν και αρραβωνιάστηκαν αλλά οδηγήθηκαν στον χωρισμό εξαιτίας της απίστευτης πίεσης που τους άσκησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ