Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ζάκυνθος - γυναικοκτονία: «Η μάνα μου έκανε δύο δουλειές & ο πατέρας μου ξόδευε τα λεφτά της, τον λυπήθηκε και τον ξαναμάζεψε σπίτι»

Ο γιος της 41χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον άντρα της στη Ζάκυνθο συγκλονίζει. 

Ο 20χρονος γιος της 41χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο, μιλάει για τη σκληρή καθημερινότητα της μητέρας του, ενώ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος, τονίζει ότι η Αστυνομία την άφησε αβοήθητη.

«Η μάνα μου φοβόταν. Έκανε δύο δουλειές για να ζει τα παιδιά της, αλλά και εκείνον. Ο πατέρας μου ξόδευε όλα του τα χρήματα. Τσακωνόντουσαν συχνά. Και εγώ και ο αδελφός μου είχαμε παρέμβει πολλές φορές. Ακόμη και χτυπώντας τον για να φύγει. Αλλά αυτός εκεί.

Ακόμη και όταν πριν από ένα μήνα του έκανε μήνυση, εκείνος παρακάλεσε να γυρίσει πίσω. Τότε είχε αφεθεί ελεύθερος και υπήρξαν περιοριστικοί όροι να μην πλησιάζει τη μάνα μου. Όμως εκείνος ήρθε και την παρακάλεσε να μείνει σπίτι μέχρι να βρει άλλο χώρο. Και η μάνα μου σκεπτόμενη εμάς και φοβούμενη το δέχτηκε. Παρά το ξύλο που είχε φάει από τα χέρια του.

Ήρθε σπίτι μεθυσμένος, εγώ έλειπα. Χτύπησε τη μάνα μου πολύ. Η μάνα μου πήγε στην Αστυνομία και του έκανε πάλι μήνυση. Και οι αστυνομικοί την άφησαν και έφυγε. Ούτε καν περιπολικό δεν διέθεσαν να τη φέρει σπίτι. Να ελέγξουν, να δουν τι συμβαίνει. Την άφησαν αβοήθητη. Και ο πατέρας μου τη βρήκε να κάθεται στα σκαλιά του σπιτιού και τη σκότωσε», όπως δήλωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ