Δολοφονία στο Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης - της έκλεισαν μύτη και στόμα - Άφαντος ο σύντροφός της (βίντεο)

Η Αστυνομία, που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για νέα γυναικοκτονία

Την δολοφονία μιάς 17χρονης κοπέλας η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι, ερευνά η Αστυνομία, που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για νέα γυναικοκτονία.

Tο άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε από την μητέρα της και την αδελφή της στο κρεβάτι της ημίγυμνη, έχοντας μώλωπες στο κορμί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ασφυκτικό θάνατο. Ο δράστης έκλεισε το στόμα και της μύτης της 17χρονης, η οποία - όπως πρκύπτει από  τα ευρήματα -  φαίνεται να πάλεψε για τη ζωή της.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό της, οι δύο γυναίκες εντόπισαν την Αστυνομία, ενώ οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφό της, ο οποίος θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 22χρονο πακιστανικής καταγωγής.

 

 

 

Η αστυνομία έχει ήδη λάβει καταθέσεις από τους συγκάτοικους του, οι οποίοι ανέφεραν ότι χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα πήγε στο σπίτι τους, μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε.

Καταθέσεις έδωσαν και η μητέρα και η αδελφή του θύματος, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Φίλη της 17χρονης, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι ο σύντροφός της ήταν μεγαλύτερης ηλικίας, ήσυχος άνθρωπος και δεν φαινόταν ότι μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν περίπου πέντε μήνες μαζί, ενώ το θύμα δεν είχε αναφέρει κάτι για τσακωμούς.

«Ήταν φίλη μου, κάναμε παρέα ένα διάστημα» δήλωσε. Την είδε για τελευταία φορά προχθές, όπως είπε. «Ήταν σε καλή κατάσταση, μια χαρά, χαρούμενη. Ήταν μεγαλύτερης ηλικίας, ήταν μαζί 4-5 μήνες, είναι από το Πακιστάν» πρόσθεσε.

Εάν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για γυναικοκτονία, αυτή θα είναι η τρίτη στη χώρα μας μέσα σε λίγα 24ωρα. Η πρώτη διαπράχθηκε στο Ρέθυμνο και η δεύτερη την Κυριακή στη Ζάκυνθο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ