«Ήταν η τέλεια μάνα, φταίμε που δεν το προλάβαμε» λέει ο ενήλικος γιος της δολοφονημένης - Το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά (βίντεο)

«Έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα και εγώ δεν ήμουν εδώ»

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Ζακύνθου, ο 49χρονος συζυγοκτόνος, που χθες το βράδυ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 41χρονη σύζυγο του.

Το άγριο έγκλημα που έγινε στο χωριό Τσιλιβή έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι στα πλευρά και στο πρόσωπο ενώ είχε δεχθεί γροθιές και κλωτσιές.

Ακόμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα Ζακύνθου, αναμένεται το Χαμόγελο του Παιδιού, να αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης 41χρονης.

Πρόκειται για ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14 ετών ενώ το τρίτο το παιδί είναι ενήλικο, 19 ετών και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα, σύμφωνα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης συνελήφθη 12 ώρες μετά την δολοφονία της 41χρονης, στην οικοδομή όπου εργαζόταν στο χωριό Κερί.

«Τον τελευταίο καιρό είχα μάθει πως με απατούσε. Γι’ αυτό το λόγο ήμουν βίαιος απέναντι της. Το βράδυ μετά το περιστατικό έκατσα στο βουνό στη Μπόχαλη. Δεν είχα καταλάβει ότι τη σκότωσα. Μετανιώνω, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Με απατούσε κι έχασα τον έλεγχο» φέρεται να είπε ο 49χρονος. 

 

Συγκλονίζει ο ενήλικος γιος της δολοφονημένης


«Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε γενικά με τη μάνα μου.

Έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα και εγώ δεν ήμουν εδώ. Τα έκανε όλα για εμάς. Μόνο για τα παιδιά της. Ήταν η τέλεια μάνα. Λυπάμαι τα αδέλφια μου, πρέπει να βρούμε μια λύση και να συνεχίσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο ενήλικος γιος της άτυχης γυναίκας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας στη Ζάκυνθο

Χθες βράδυ, μετά από έντονο καυγά μεταξύ του ζευγαριού, ο 51χρονος ξυλοκόπησε και επιτέθηκε στη γυναίκα του με μαχαίρι χτυπώντας τη στο θώρακα και στον λαιμό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η γυναίκα μετά από κλήση γειτόνισσας που βρέθηκε στο σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Οι γείτονες της περιοχής επισημαίνουν ότι δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 51χρονος είχε επιτεθεί στη γυναίκα του καθώς έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά στο παρελθόν, αναφέρει το imerazante.gr.

Σύμφωνα με όσα έρχονται συνέχεια στο φως της δημοσιότητας, η γυναίκα είχε κάνει καταγγελία ξανά στην Αστυνομία πριν από 1,5 μήνα για ενδοοικογενειακή βία από τον φερόμενο θύτη, ο οποίος τότε είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ