Η 20χρονη που βρέθηκε κρεμασμένη είχε καταγγείλει τη μητέρα της για ενδοοικογενειακή βία

Η κοινωνία της Εύβοιας παραμένει συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου της 20χρονης Μαρίας, την οποία βρήκε κρεμασμένη η μητέρα της, στην αυλή του σπιτιού τους.

Η νεαρή κοπέλα ήταν ένα κορίτσι χαμογελαστό που δεν έδειχνε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα και θα μπορούσε να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση.

Σιγά σιγά βγαίνουν στο φως μαρτυρίες και σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ένα νέο στοιχείο είναι πως, τον Ιούνιο του 2014, η ανήλικη τότε Μαρία, είχε μεταβεί -στις 7 το πρωί- στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της και κατήγγειλε τη μητέρα της για εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία.

Τότε, το 2014 οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη μητέρα της, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Παράλληλα γείτονες αναφέρουν ότι πριν από μερικούς μήνες ακούγονταν φωνές και καβγάδες από το σπίτι, με τη μητέρα της και το σύντροφο της τελευταίας, κάτι που είχε γίνει και λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρή.

Μάλιστα φαίνεται πως το περιστατικό αυτό ήταν αρκετά σοβαρό, καθώς της φώναζαν να φύγει από το σπίτι και της είχαν πετάξει έξω και τα ρούχα της.

Στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου μετέφεραν το άψυχο σώμα της κοπέλας, ο πατέρας της 20χρονης φαίνεται ότι κατηγορούσε για τον θάνατό της, την ίδια της τη μάνα. Άξιο αναφοράς, επίσης είναι ότι ο σύντροφος της μητέρας είναι άφαντος και οι Αρχές τον αναζητούν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ