ACRO SUITES BOUTIQUE RESORT: 49 Σουίτες λαξευμένες στο βράχο - Το ωραιότερο & πιο καλαίσθητο νέο ξενοδοχείο που είδαμε στην Κρήτη (φωτό)

Η αρχιτεκτονική του θερέτρου βασίζεται σε οργανικό, μποέμ και μοντέρνο design

Ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο, λαξευμένο στο βράχο, έχει ανοίξει τις πόρτες τους στην Αγία Πελαγία της Κρήτης, σε απόσταση 22 χιλιομέτρων από το Ηράκλειο.

Το Acro Suites διαθέτει 49 σουίτες και βίλες, η κάθε μία με τη δική της πισίνα, που κόβουν την ανάσα. Τα δωμάτια προσφέρουν όλες τις ανέσεις που θα σας «χαρίσουν» στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Όπως διαβάζουμε και στην επίσημη σελίδα του boutique resort «η αρχιτεκτονική του θερέτρου βασίζεται σε οργανικό, μποέμ, μοντέρνο design» που είναι «σε απόλυτη αρμονία με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον».

Ο όρος «Acro» προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «ακρός/ακρόν» που σημαίνει στην άκρη, αφού ο μικρός αυτός κρυμμένος παράδεισος είναι χτισμένος κατά μήκος μιας βραχώδους χερσονήσου πάνω στη θάλασσα.

Το 5άστερο ξενοδοχείο διαθέτει φυσικά bar, spa, χώρο για yoga, κεντρική πισίνα και εστιατόριο, ενώ να σημειωθεί ότι το απίθανο αυτό κατάλυμα  σχεδιάστηκε από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΟΡΦΑΝΑΚΗ ΑΤΕΚΕ.

Για την κατασκευή του ξενοδοχείου χρησιμοποιήθηκαν φυσικά υλικά όπως τοπική πέτρα Μυλοποτάμου, αντικέ μάρμαρα Sinai Aιγύπτου στα δάπεδα και μάρμαρα Φαιστού στα custom made έπιπλα των δωματίων.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: acrosuites.com, ΑΦΟΙ ΟΡΦΑΝΑΚΗ ΑΤΕΚΕ, Photo © Γιώργος Σφακιανάκης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ