H Jennifer Lopez και το πρόγραμμα γυμναστικής της: Κοιλιακοί και βαράκια, αλτήρες και πάγκοι – προπάντων πειθαρχία (φωτό & βίντεο)

Μοιράστηκε στο Instagram το πρόγραμμα που της εξασφαλίζει τον… καλύτερο εαυτό της

Η Jennifer Lopez είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και είναι πρόθυμη να εργαστεί σκληρά για να αποκτήσει όλα όσα επιθυμεί.

Ακριβώς όπως πριν από πολλά χρόνια δεν δίστασε να κοιμάται σε μια σχολή χορού για να κυνηγήσει το όνειρο της να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της, έτσι και σήμερα στα 53 της χρόνια προπονείται καθημερινά και αγόγγυστα για να διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα, που θαυμάζουν εξίσου γυναίκες και άνδρες.

Όπως άλλωστε δήλωσε πρόσφατα η ίδια, λίγο μετά τον γάμο της με τον Ben Afleck, τον μεγάλο έρωτα της ζωής της που ξανασυνάντησε μετά από 18 ολόκληρα χρόνια απόστασης, «είμαι στην ηλικία που είμαι, αλλά νιώθω καταπληκτικά και πιο ευτυχισμένη από ποτέ». «Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο ημίχρονο της ζωής μου αυτή τη στιγμή και ότι μόλις αρχίζω», είπε η διάσημη σταρ, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες που μεγαλώνουν, αλλά νιώθουν ότι έχουν ακόμα πολλά και ενδιαφέροντα να ζήσουν. 

Credits: Instagram - jlo και jlobeauty

Και επειδή είναι μια γυναίκα που αγαπά τις γυναίκες, αυτές τις μέρες μοιράστηκε στο Instagram το ολοκληρωμένο πρόγραμμα άσκησης της στο γυμναστήριο. Όπως φαίνεται στο video η Jennifer κάνει αρκετά σετ κοιλιακών και πολλές ασκήσεις για την πλάτη, τα πόδια και τα χέρια. Επίσης κάνει βάρη, ξέροντας καλά ότι ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξει μια γυναίκα «καμπύλες» είναι να χτίσει δύναμη και μυς.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Αλτήρες, πάγκοι, βαράκια και διάφορα μηχανήματα γυμναστικής στην ημερησία διάταξη για τη διάσημη σταρ, που έχει ξεκαθαρίσει εδώ και πολλά χρόνια ότι η αξιοζήλευτη εμφάνιση της οφείλεται στην πειθαρχία της. «Η πειθαρχία μου με έχει βοηθήσει να διατηρώ το κορμί μου», έχει πει η Jennifer, αποκαλύπτοντας ότι δεν της αρέσουν οι δίαιτες, γι’ αυτό και επενδύει στη γυμναστική.   

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Νωρίτερα με αφορμή τα γενέθλια της στις 24 Ιουλίου, λάνσαρε τη νέα σειρά «JLo Body» από το ομώνυμο brand, αφήνοντας άπαντες άφωνους με τη γυμνή φωτογράφιση, που αποκάλυψε τις καταπληκτικές της αναλογίες. «Δίνουμε όλη αυτή τη φροντίδα και την προσοχή στο δέρμα του προσώπου μας, αλλά μερικές φορές παραμελούμε το σώμα», έγραψε στη σχετική της ανάρτηση στο Instagram προτρέποντας όλες τις γυναίκες να ακολουθήσουν τη δική της ρουτίνα περιποίησης του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Η ίδια μάλιστα μιλώντας για το JLo Body στο περιοδικό «People» δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ο Ben προτιμά να την βλέπει φυσική και άβαφη. «Είναι σαν να μου λέει, “Μου αρέσεις όταν δεν φοράς τίποτα. Χωρίς μαλλιά, χωρίς μακιγιάζ, μόνο εσύ στο δέρμα σου”, δήλωσε χαρακτηριστικά. «Πραγματικά το εκτιμά αυτό. Και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά σίγουρη και όμορφη», τόνισε η ίδια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ