Ο Άγγελος Μπράτης αγκαλιά με τον σύντροφό του Σαράντο, για τα γυρίσματα του «Life is a Beach» (φωτό & βίντεο)

Πρώτη στάση το Ιόνιο!

Πρεμιέρα έκανε σήμερα Σάββατο η εκπομπή του Star «Life is a Beach» και ο Άγγελος Μπράτης τα έδωσε όλα!

Γεμάτος ενέργεια ο διάσημος σχεδιαστής μόδας ταξίδεψε, μαζί με καλή παρέα, μέχρι το Ιόνιο, για τις ανάγκες του πρώτου επεισοδίου.


Μέλος της «αποστολής» ήταν και ο σύντροφος του designer Σαράντος Γεωργίου, με τον οποίο τον είδαμε να ποζάρει αγκαλιά!

Instagram: lifeisabeachtv - ?:@ps_leni

Στιγμιότυπα από την εξόρμηση στο Ιόνιο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και ο φωτογράφος Πάνος Μιχαήλ, ο οποίος έγραψε στην ανάρτησή του για τον Άγγελο Μπράτη και τον αγαπημένο του: 

 «Αν με διαλέξεις μια φορά θα ζήσεις χίλια χρόνια κι αν με διαλέξεις δυο και τρεις θα έχουμε ζωή αιώνια. Επειδή τα αγαπάω πολύ αυτά τα δυο υπέρταλαντούχα αγόρια και επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στον κόσμο από ένα ερωτευμένο ζευγαρι -το πιο αναπάντεχο της πόλης- χαρείτε κι εσείς μαζί τους την μόνη εμπραγματη ουτοπία: τον έρωτα».

Life is a Beach - Η νέα εκπομπή του Star

Το Life is a beach δεν κρατιέται άλλο, ετοιμάζει βαλίτσες και αρπάζει την πρώτη ευκαιρία για να ξεχυθεί και πάλι στις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας! 

Με τη φύση να οργιάζει και τα μέρη να είναι απάτητα και άδεια από κόσμο, ακόμα, η απόφαση έχει παρθεί χωρίς πολλά-πολλά. Ταξίδι τον Μάιο, στο Ιόνιο!  Μια δυνατή γεύση από κρυστάλλινα νερά, βουτιές σε παραλίες χωρίς κόσμο, πολλά χιλιόμετρα στους δρόμους, βόλτες με σκάφη και πλοία της γραμμής. 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάκης Παπασημακόπουλος, Γιώργος Λέντζας, Παύλος Χάππιλος, Άγγελος Μπράτης, Βασιλική Ρούσου & Αντώνης Τσαπατάκης λένε δυνατό «ναι» στην πρόσκληση του Χάρη Κιαγιαδάκη και το Life is a Beach - Mission Ionio γίνεται πραγματικότητα.

 

 

Ο Χάρης Κιαγιαδάκης ξεκινά για ένα ταξίδι ενός μήνα με φίλους, όπου η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, η μαγεία της περιπλάνησης και η έκπληξη του απρόοπτου δημιουργούν την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, όπως τη ζει αληθινά μια παρέα, με πάθος και ζεστασιά! 

Το LIFE IS A BEACH - MISSION IONIO, ο απόλυτα εναλλακτικός τηλεοπτικός οδηγός για αυθεντικά travel stories επέστρεψε κάθε Σάββατο στις 13:40 στο Star!

Περίληψη επεισοδίου 3 – Σάββατο 30/7 στις 13:40: Ιθάκη

Ο Άγγελος Μπράτης ταράζει τα νερά στην Ιθάκη. Αν και οι «φονικές» μέδουσες έχουν ξεκινήσει τις απειλητικές εμφανίσεις τους στις ελληνικές ακτές, η παρέα δεν κάνει πίσω και ζει την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία.

Το αίσθημα επιβράδυνσης και ηρεμίας, που σου δημιουργεί το νησί, συγχρονίζεται με απελευθερωτικές βουτιές κι απρόσμενα πάρτι! 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ