Η Jennifer Lopez συνεχίζει μόνη της τον μήνα του μέλιτος στην Ιταλία: Την συνοδεύει η κόρη της - άφαντος ο Ben Affleck (βίντεο)

Που είναι ο άντρας της;

Μετά το ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι με τον Ben Affleck, η Jennifer Lopez συνεχίζει τον μήνα του μέλιτος , χωρίς τον καλό της.

Η νιόπαντη star, η οποία γιόρτασε πρόσφατα τα 53ά γενέθλιά της, βρίσκεται στην Ιταλία μαζί με την έφηβη κόρη της.

Την Πέμπτη η τραγουδίστρια και ηθοποιός εθεάθη στο κοσμοπολίτικο Κάπρι να κάνει βόλτα με την  Emme.

Η Jlo ήταν ντυμένη καλοκαιρινά με ένα σορτς και ένα καφτάνι, ενώ η 14χρονη φορούσε πιο χοντρά ρούχα και συγκεκριμένα ένα πουλόβερ και κάργκο παντελόνι.

Στο ταξίδι στην όμορφη γειτονική χώρα δεν ήταν ωστόσο ο Ben Affleck, ο δίδυμος αδελφός της Emme Maximilian, καθώς και τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης με την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner, η 16χρονη Violet και η 13χρονη Seraphina.

Που ήταν όμως ο άντρας της Jennifer Lopez; Ο 49χρονος μετά τον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι, έχει επιστρέψει στην Καλιφόρνια και στην δουλειά!

Βλέπετε ο Ben αναμένεται να φορέσει ξανά τη στολή του Mπάτμαν για το sequel της Warner Bros/DC «Aquaman and the Lost Kingdom», όπως αποκάλυψε ο Jason Momoa, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Επανένωση» γράφει ο Μομόα στο Instagram δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία με τον Affleck. «Mπρους και Άρθουρ. Σε αγαπώ και μου έλειψες.... Διασκεδάσαμε πολύ. Έρχονται υπέροχα πράγματα στο AQUAMAN 2». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ