Tα top models των 90’s super fit το 2022! Η Κάρλα, η Ναόμι, η Κέιτ, η δίαιτα, η γιόγκα και ο διαλογισμός

Τα μοντέλα της δεκαετίας των 90'ς σαρώνουν στις πασαρέλες μέχρι σήμερα

Τρεις δεκαετίες στις διεθνείς πασαρέλες και η λάμψη τους δεν λέει να σβήσει. Σαν το κρασί που γίνεται καλύτερο με το πέρασμα των χρόνων, τα top models της δεκαετίας των 90’s, όπως η Κάρλα, η Ναόμι και η Κέιτ, είναι μέχρι σήμερα ένα ζηλευτό παράδειγμα προς μίμηση. 

Τι κι αν η Σίντι είναι πλέον 56 ετών, παραμένει σε μεγάλη επαγγελματική ζήτηση, όπως και οι προαναφερόμενες, γιατί εκτός από διαχρονικό στυλ έχει μια ξεχωριστή γοητεία που την κάνει αρεστή στις γυναίκες και τους άνδρες όλων των ηλικιών. 

Credits: Instagram - carlabruniofficial

Ποια είναι όμως τα μυστικά αυτών των γυναικών, που επιβεβαιώνουν με την εμφάνιση και τη στάση τους, ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός; Η Κάρλα Μπρούνι, μπορεί να μην ακολουθεί τον σύζυγο της, τον Γάλλο πρ'ωην πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί, στο καθημερινό του τζόκινγκ, κάνει όμως δυο ώρες γυμναστική την ημέρα, από ελλειπτικό μέχρι πιλάτες και ασκήσεις barre για να κρατά τη σιλουέτα της λεπτή και ευκίνητη.

Credits: Instagram - naomi

Στα 52 της η Ναόμι Κάμπελ εξακολουθεί να γυρνάει κεφάλια στο πέρασμα της. Καταφέρνει να διατηρεί τη σιλουέτα, που της χάρισε κάποτε τον χαρακτηρισμό «μαύρη γαζέλα», τρώγοντας μόνο μια φορά την ημέρα, πάντα το μεσημέρι. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail αποφεύγει τη γλουτένη και τα γαλακτοκομικά, αλλά επιτρέπει στον εαυτό της ένα γλυκό κάθε Σαββατοκύριακο. 

Credits: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ - ANDY RAIN

Η Κέιτ Μος μπορεί να ήταν κάποτε γνωστή για την έξαλλη ζωή της στα λονδρέζικα κλαμπ, ωστόσο στο κατώφλι των 50 ορκίζεται στη μεγάλη αξία της γιόγκα, τόσο για το σώμα της, όσο και για τη ψυχή της. Όπως λέγεται έχει μετατρέψει το υπόγειο το σπιτιού της στη βρετανική πρωτεύουσα σε στούντιο γιόγκα και εκεί καταφεύγει καθημερινά για να ασκηθεί και να διαλογιστεί κρατώντας τον εαυτό της μακριά από το αλκοόλ και τις ουσίες που στο παρελθόν, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, υπήρξε εθισμένη. 

Credits: Instagram - cindycrawford

Η Σίντι Κρόφορντ αποδίδει την καλή της εμφάνιση στα 20 λεπτά cardio ασκήσεων και στα βάρη που σηκώνει στο πλαίσιο της καθημερινής της προπόνησης. Όπως λέει η ίδια, ευτυχώς το σπίτι της είναι δίπλα στη θάλασσα και το καλύτερο της είναι να βάζει μουσική στο τέρμα ή ένα ηχητικό βιβλίο να παίζει στο τηλέφωνο της και να τρέχει πάνω κάτω στις σκάλες του. Κατά αυτόν τον τρόπο και δουλειές κάνει και fit διατηρείται.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ