Shakira: Στις «δαγκάνες» της… εφορίας η διάσημη τραγουδίστρια – Αντιμετωπίζει 8 χρόνια φυλάκιση για φοροδιαφυγή

Τρέχει και δεν φτάνει η Shakira. Μετά τον χωρισμό της από τον Pique έχει μπελάδες και με τις αρχές

Ενός κακού μύρια έπονται. Πριν προλάβει να συνέλθει από τον χωρισμό της από τον Pique, η Shakira κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή για φοροδιαφυγή.

Όπως έγραψε το γαλλικό πρακτορείο AFP Ισπανός εισαγγελέας ζήτησε την επιβολή ποινής φυλάκισης 8 ετών και προστίμου 23 εκατομμυρίων ευρώ στην κολομβιανή σούπερ σταρ για υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Shakira απέρριψε την πρόταση της εισαγγελίας για συμβιβασμό, προκειμένου να κλείσει η υπόθεση, που αφορά την μη πληρωμή φόρων από το 2012 μέχρι το 2014. Το επιχείρημα της διάσημης τραγουδίστριας είναι πως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν ζούσε στην Ισπανία.

 

 

Αξιωματούχος του ισπανικού υπουργείου Οικονομικών δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια «διατρέχει πολύ μεγάλο κίνδυνο να κατηγορηθεί για έξι φορολογικές παραβάσεις», που επισείουν συνολική ποινή φυλάκισης 8 ετών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του καλοκαιριού η Shakira είχε πρωταγωνιστήσει ξανά στα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, όταν ανακοινώθηκε ο χωρισμός της από τον σύζυγο της, Pique, μετά από πληροφορίες για την απιστία εκείνου μάλλον με τη μητέρα διάσημου συναδέλφου του. Κι ενώ η πέτρα του σκανδάλου μέχρι σήμερα δεν έχει διευκρινιστεί, καθώς κάποιοι ήθελαν τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να έχει σχέση με τη Suzy Cortez, μοντέλο του Playboy, γνωστή και ως «Miss BumBum», το τέλος του γάμου του με τη Shakira, με την οποία απέκτησαν δύο γιους, είναι ήδη γεγονός.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ