COSMOTE: Μεγάλος online διαγωνισμόs για το EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά την απόλυτη εμπειρία ταχύτητας δίνει και φέτος στους συνδρομητές της η COSMOTE, Μεγάλος Χορηγός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. 

Μέσα από τον online COSMOTE Fiber διαγωνισμό, 3 τυχεροί συνδρομητές COSMOTE θα γίνουν συνοδηγοί του κορυφαίου Βρετανού οδηγού Gus Greensmith, ενώ 50 λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για να απολαύσουν τους καλύτερους οδηγούς ράλλυ στον κόσμο, στην 1η υπερειδική διαδρομή (EKO Super Special Stage) στο ΟΑΚΑ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Το πολυαναμενόμενο «Ράλλυ των Θεών» θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου και τα κανάλια COSMOTE SPORT θα προσφέρουν στους συνδρομητές υψηλού επιπέδου κάλυψη από τη δράση της πρώτης ημέρας μαζί με την εντυπωσιακή υπερειδική διαδρομή, ενώ θα μεταδώσουν ζωντανά και αποκλειστικά όλα όσα θα συμβούν στις ειδικές διαδρομές του αγωνιστικού τριημέρου.

Οι 3 υπερτυχεροί συνδρομητές COSMOTE θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την καλύτερη εμπειρία μετά την οδήγηση, την συνοδήγηση, καθώς θα γίνουν συνοδηγοί-πλήρωμα του Gus Greensmith στα δοκιμαστικά της ειδικής διαδρομής που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι, το Σάββατο 27 Αυγούστου. Ο κορυφαίος Βρετανός οδηγός που φέτος έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα του, θα τρέξει με το ολοκαίνουργιο Ford Puma Hybrid Rally1 και οι τυχεροί συνδρομητές της COSMOTE θα είναι οι πρώτοι στην Ελλάδα –κι ανάμεσα σε ελάχιστους παγκοσμίως- που θα μπουν στο συγκεκριμένο αγωνιστικό υβριδικό αυτοκίνητο.

Έως και τις 14 Αυγούστου, όλοι οι συνδρομητές COSMOTE κινητής (συμβολαίου, καρτοκινητής, καρτοσυμβολαίου), σταθερής και τηλεόρασης, μπορούν να μπουν στο www.cosmote.gr/acropolisrally,  να απαντήσουν σε ένα quiz 5 ερωτήσεων για το Ράλλυ Ακρόπολις και να πάρουν μέρος στην κλήρωση για τα μοναδικά δώρα.

Η COSMOTE TV, ως αποκλειστικός Broadcaster του FIA World Rally Championship (WRC) και μέσα από το ειδικό pop up κανάλι COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY, θα μεταφέρει ζωντανά όλη τη δράση του αγωνιστικού τετραημέρου με τις 16 ειδικές διαδρομές, από το Λουτράκι έως την Ιτέα και την υπερειδική στο ΟΑΚΑ. Με πλούσια τηλεοπτική κάλυψη, αναλυτικά ρεπορτάζ, αφιερώματα, συνεντεύξεις και όλα τα τελευταία νέα, τα κανάλια COSMOTE SPORT θα είναι ο απόλυτος προορισμός για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ