Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η σημερινή μέρα φαίνεται πιο βατή και μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι μας ανακουφίζει και μας χαλαρώνει σε ψυχολογικό επίπεδο

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο στη διάρκεια της μέρας σε ένα ζώδιο πιο εσωστρεφές αλλά και κυκλοθυμικό, παρόλα αυτά οι όψεις που σχηματίζει δεν είναι τόσο απαιτητικές, αντιθέτως θα σχηματίσει τρεις θετικές όψεις με τον Άρη, τον Ουρανό και τέλος με τον Ποσειδώνα.

Ενόψει των επόμενων ημερών που θα μας επηρεάσει μια «απαιτητική» Νέα Σελήνη, η σημερινή μέρα φαίνεται πιο βατή και μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι μας ανακουφίζει και μας χαλαρώνει σε ψυχολογικό επίπεδο, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένεια και το σπίτι. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της μέρας της δίνει μια πιο εσωτερική διάσταση και πιθανώς να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικές συναναστροφές και επαφές. Ακόμη κι εσείς οι σίφουνες Κριοί είστε άνθρωποι και χρειάζεται πού και πού να απέχετε από τις πολλές επαφές με τους άλλους για να χαλαρώσετε λίγο, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με ό,τι αγαπάτε και δε σας πιέζει. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας από τον Καρκίνο, μολονότι δείχνει ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα σε αυτή τη φάση. Τα ενθαρρυντικά της εξάγωνα προς τον Άρη και τον Ουρανό σήμερα σας επιτρέπουν να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί σε αυτά που έχετε να κάνετε και μολονότι η μέρα θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε περίφημα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φεύγοντας η Σελήνη από το ζώδιο σας κάπως θα ανακουφιστείτε από πλευράς ρυθμών και πίεσης. Τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, όπως και οι υποχρεώσεις σας απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα θέμα οικονομικό στο οποίο να διαφωνείτε για το πώς πρέπει να επιλυθεί.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ