Η Ικαρία θρηνεί τον 17χρονο Μιχάλη που βρέθηκε νεκρός στην θάλασσα - από τι έπασχε ο άτυχος νεαρός

Αγνοούνταν εδώ και μια εβδομάδα...

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες στην Ικαρία για τον εντοπισμό του 17χρονου κολυμβητή, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Τετάρτης στο βόρειο τμήμα του νησιού.

Σύμφωνα με το ikariaki.gr, οι αρχές εντόπισαν νεκρό τον άτυχο 17χρονο που αγνοούταν εδώ και 6 ημέρες. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε 10 μόλις μέτρα από την ακτή της παραλίας Κυπαρίσσι.

Ο νεαρός είχε πάει να κολυμπήσει με τη συντροφιά του στην παραλία Κεραμέ, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Για τον εντοπισμό του στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με πλωτά και εναέρια μέσα και με τη συμβολή ελικοπτέρου.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος - που έπασε από διαβήτη - κολυμπούσε στην περιοχή Κυπαρίσσι, βόρεια της Ικαρίας, όταν χάθηκαν τα ίχνη του.

Στο σημείο έπνεαν άνεμοι 7 μποφόρ και υπήρχε μεγάλος κυματισμός. Μάλιστα, εκτός από τις δυνάμεις του Λιμενικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, ψαράδες με καΐκια "χτένισαν" τις ακτές χθες ενώ έρευνες έγιναν και στην ξηρά από κατοίκους με φακούς.

Ανακοίνωση Αθλητικού Ομίλου Μεσαριάς

Σήμερα η οικογένεια του Α.Ο. Μεσαριας θρηνεί για την τόσο άδικη, για την τόσο ξαφνική απώλεια ενός δικού της μέλους ενός τόσο νέου παιδιού, του 17 ετών Μιχάλη Καρναβά.

Που από μικρή ηλικία μαζί με τον αδελφό του Κώστα ακολούθησε τα ποδοσφαιρικά βήματα του πατέρα του Γιάννη Καρναβά, μέσα από τα τμήματα της ομάδας μας, ξεχωρίζοντας τόσο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες όσο και για το ήθος του.

Όλη η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Μεσαριας (διοίκηση, προπονητές, παίχτες, φίλαθλοι) θέλουμε να εκφράσουμε μέσα από την καρδιά μας τα ποιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη, στην μητέρα του Αργυρώ, στο πατέρα του Γιάννη και στον αδελφό του Κώστα και να τους πούμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Μιχάλη θα μας λείψεις πολύ..!!

Μια υπόσχεση μπορούμε να δώσουμε, ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ..!!

Καλό ταξίδι παιχταρά μας..!!

Ανακοίνωση Πανικάριου Αθλητικού Συλλόγου Ίκαρος

Η αθλητική κοινότητα της Ικαρίας αποχαιρετά σήμερα ένα δικό της παιδί, το οποίο ταξίδεψε προς την γειτονιά των αγγέλων. Το ΔΣ, οι προπονητές και οι αθλητές του ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ εκφράζουν την οδύνη τους για τον πρόωρο χαμό του νεαρού Μιχάλη, ποδοσφαιριστή της ΑΟΜ που το νήμα της ζωής του κόπηκε αιφνίδια και άδικα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη και στην ομάδα της ΑΟΜ. Καλό ταξίδι στα γήπεδα του παραδείσου!!

Ανακοίνωση Πανικαριακού Αθλητικού Συλλόγου

Μια αδικοχαμένη ψυχή “έφυγε” νωρίς και τόσο ξαφνικά… αφήνοντας ανείπωτη θλίψη και ένα γιατί χαραγμένο στις ψυχές όλων μας. Ο Πανικαριακός Α. Σ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη και τους οικείους του. Καλό παράδεισο. Ήσουν ένας μαχητής.

Ανακοίνωση Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου

Το Διοικητικό Συμβούλιο  της ΕΠΣ Σάμου και όλα τα Σωματεία της εκφράζουν τα  ειλικρινή τους ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη. Κουράγιο και δύναμη σε όλους καθώς και στο Σωματείο ΑΟ ΜΕΣΑΡΙΑΣ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ