Πάμε πάλι; Ο πρώην ξαναγίνεται νυν; Για να πετύχει η επανασύνδεση σε μια σχέση υπάρχουν κανόνες - Σπεύσε βραδέως

Σίγουρα θέλεις να το κάνεις αυτό;

Η σκέψη να στείλεις μήνυμα στον πρώην σου μπορεί να σε κατακλύζει από το πρωί ως το βράδυ, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία η κατάσταση! Σε τέτοιες στιγμές, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πιθανότατα χωρίσατε για έναν πολύ εύλογο λόγο. Βέβαια η επιθυμία σας να αναζωπυρώσετε μια παλιά φλόγα είναι αρκετά φυσιολογική. Προτιμάμε τη σιγουριά του παλιού μερικές φορές, αντί για μια νέα εμπειρία.

Το να ξαναβρεθούμε μαζί με έναν πρώην είναι απλώς πιο εύκολο από το να ξοδεύετε ώρες σε νέα ραντεβού, τα οποία μπορεί τελικά να μην σας προσφέρουν τίποτα.

Είναι σίγουρα δυνατό να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία με τον δεύτερο γύρο, στη σχέση σας, αλλά πρέπει να το προσεγγίσετε με τον σωστό τρόπο. Δείτε πώς μπορείτε να επιστρέψετε στον πρώην σας και να πετύχει!

1. Πάρτε το αργά.

Προτού προχωρήσετε να δημοσιεύσετε φωτογραφίες ως ζευγάρι σε όλο το Instagram, αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε πώς πηγαίνει η νέα σας προσπάθεια, ως ζευγάρι.

Βέβαια, δεν υπάρχει αποδεδειγμένη φόρμουλα για την ταχύτητα με την οποία πρέπει να κινείσαι, αλλά μπορεί να είναι απίστευτα χρήσιμο να επιβραδύνεις και να ρίξεις ρυθμό πριν βάλεις ξανά μια ταμπέλα στα πράγματα. 

2. Μάθετε τι πραγματικά θέλετε.

Είναι η ευκαιρία σας να ρίξετε όλα τα χαρτιά σας στο τραπέζι, επομένως μην φοβάστε να γίνετε αληθινοί σχετικά με το τι χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι σε μια σχέση. Αναρωτηθείτε ποιες είναι οι προσδοκίες σας σε μια σχέση, καθώς και ποιες ιδιότητες χρειάζεστε από έναν σύντροφο.

Έλειπε κάτι σημαντικό πριν το οποίο θα μπορούσε να εκπληρώσει ο σύντροφός σας αυτή τη φορά; Αυτό είναι ένα σημαντικό ερώτημα για να μπορέσετε να απαντήσετε πριν τα ξαναβρείτε. 

Αλλά αν νιώθατε ότι δεν ταιριάζατε αρκετά όσον αφορά τους στόχους και τις αξίες, αυτό είναι μια διαφορετική ιστορία. 

3. Δείτε το ως ένα νέο κεφάλαιο σε μια παλιά σχέση.

Ναι, έχετε ήδη βγει ραντεβού και γνωρίζετε ο ένας τον άλλον, αλλά ο χρόνος αλλάζει τους ανθρώπους. Γνωρίστε λοιπόν ξανά τον πρώην σύντροφό σας, κάντε ερωτήσεις, δείτε τι σκέφτεται και τι νιώθει.

Είναι πραγματικά σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι πρόκειται για μια αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης, όχι για την έναρξη μιας νέας.

Όταν ξαναβρίσκεστε μαζί με έναν πρώην, πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τη φαντασία και το παρελθόν από το παρόν. Αναρωτηθείτε εάν ορισμένες από τις πεποιθήσεις που έχετε για αυτό το άτομο βασίζονται στη συμπεριφορά και τις δηλώσεις που σας κάνει τώρα, σε σχέση με το ποιος ήταν όταν αρχίσατε να βγαίνετε αρχικά και τα πράγματα ήταν καλά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ