Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Δεν έχετε ασετόν για τα νύχια σας; Έξυπνοι τρόποι για να αφαιρέσετε το μανικιούρ σας!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεβάψετε τα νύχια σας...

Το μανικιούρ σας χάλασε και ήρθε η ώρα για να ξεβάψετε τα νύχια σας, αλλά δεν έχετε ασετόν. Τι κάνετε; Υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι για να αφαιρέσετε το βερνίκι από τα νύχια σας.

Ξύδι με λεμόνι:
Βάλτε σε ένα μπολ λίγο ξύδι με λεμόνι και χρησιμοποιήστε το μείγμα σαν ασετόν. Δηλαδή, βουτήξτε ένα βαμβάκι μέσα στο υγρό και αρχίστε να τα ξεβάφετε. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το ξύδι τείνει να διαλύσει το μανό, όταν έρθει σε επαφή μαζί του.

Ζεστό νερό:
Πάρτε ένα μπολ με ζεστό νερό, τόσο όσο να το αντέχετε χωρίς να καίγεστε και βυθίστε τα δάχτυλα σας για 15 λεπτά. Το μανό θα μαλακώσει και θα μπορέσετε να το αφαιρέσετε πολύ πιο εύκολα, ξύνοντας το.

Αποσμητικό σπρέι:
Υπάρχουν πολλά αποσμητικά σπρέι στο εμπόριο που περιέχουν διαλύτες με θαυματουργά αποτελέσματα στην αφαίρεση πολλών προϊόντων που δεν φεύγουν εύκολα, από τα βερνίκια μέχρι και τα σημάδια από μαρκαδόρους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε τα νύχια σας από όσο πιο κοντά μπορείτε, φροντίζοντας να μην τραυματίσετε τον εαυτό σας, αν το αποσμητικό έχει κάποιο συστατικό γρήγορης εξάτμισης, διότι μπορεί να σας προκαλέσει εγκαύματα από το πάγωμα. Στη συνέχεια τρίψτε τα νύχια σας με ένα μαντήλι ή μια πετσέτα. Προσοχή όμως, θα χρειαστεί λίγη προσπάθεια για να αφαιρεθεί πλήρως και αν χρειαστεί επαναλάβετε το ψέκασμα. Δώστε προσοχή στα τελειώματα των νυχιών σας.

Top Coat ή οποιοδήποτε άλλο βερνίκι:
Απλώστε το Top Coat ή το βερνίκι στα νύχια σας και πριν προλάβει να στεγνώσει με τη βοήθεια μιας μπατονέτας ή ενός βαμβακιού τρίψτε το για να αφαιρέσετε το προηγούμενο μανό. Αν χρειαστεί επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να αφαιρεθεί πλήρως, αναφέρει το beautetinkyriaki.

Σπρέι σώματος ή κολόνια:
Αν δεν έχετε αποσμητικό σπρέι, τότε χρησιμοποιήστε ένα σπρέι σώματος ή μια κολόνια. Η διαδικασία αφαίρεσης είναι παρόμοια με αυτή που μπορείτε να κάνετε με το αποσμητικό σπρέι. Απλά ψεκάστε το σπρέι σώματος ή την κολόνια σε μια μπατονέτα ή βαμβάκι και τρίψτε τα νύχια σας μέχρι να φύγει όλο το βερνίκι. Μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβετε μερικές φορές τη διαδικασία.

Λακ:
Χρησιμοποιήστε μια λακ για να αφαιρέσετε το μανό, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με αυτή της κολόνιας και του σπρέι σώματος. Προσοχή, μην αφήσετε πολύ τη λακ πάνω στο νύχι σας γιατί θα στεγνώσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ