O Raheel σκότωσε την Sania και αυτοκτόνησε - H 29χρονη ανέβασε στο Tik Tok τα μαρτύρια που τραβούσε μαζί του

Βρέθηκαν και οι δύο νεκροί με σφαίρες στο κεφάλι. 

Μια γυναίκα από το Σικάγο, η οποία δημοσίευε τακτικά για το διαζύγιό της στο TikTok, δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγός της. 

Η 29χρονη Sania Khan είχε χωρίσει από τον Raheel Ahmad, 36 ετών, μήνες πριν βρεθούν νεκροί μαζί στις 18 Ιουλίου στο σπίτι της, σύμφωνα με το ABC News, παρόλο που ο Ahmad ζούσε εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, στη Georgia.

Και οι δύο είχαν τραύματα από πυροβολισμούς στο κεφάλι και ο Ahmad κρατούσε ένα πιστόλι, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας. 

Η Khan, φωτογράφος, δημιούργησε μια σειρά από TikToks που καταγράφουν το τέλος του γάμου της αναφέρει το businessinsider.

Δεν είναι σαφές πόσο ακριβώς είχε προχωρήσει το διαζύγιο. Δύο φίλοι δήλωσαν στους Chicago Sun-Times ότι η διαδικασία είχε ολοκληρωθεί, ενώ οι αναφορές της αστυνομίας δείχνουν ότι ήταν ακόμη σε εξέλιξη, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Οι αναρτήσεις της ήταν συχνά αισιόδοξες και αντανακλούσαν τον ενθουσιασμό της για ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή της. Ο Ahmad δηλώθηκε ως αγνοούμενος από την οικογένειά του αφού ταξίδεψε από το σπίτι του στη Georgia. 

Nα σημειώσουμε πως η νεαρή γυναίκα ήταν Πακιστανικής καταγωγής και η οικογένειά της διαφωνούσε μαζί της σε πολλά πράγματα, 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ