Jason Momoa: Είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα - Συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του; 

Ο ηθοποιός Τζέισον Μομόα είναι "καλά" μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, αφού το όχημά του συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα.  

Ο πρωταγωνιστής του Aquaman θεωρείται ότι οδηγούσε το χρυσό Oldsmobile του 1970 σε έναν δρόμο κοντά στο Λος Άντζελες, όταν συνέβη το ατύχημα το Σαββατοκύριακο.

Ενώ ο 42χρονος ηθοποιός δεν έπαθε τίποτα, ο αναβάτης της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με "ελαφρά, μη απειλητικά για τη ζωή" τραύματα, σύμφωνα με την Τροχαία της Καλιφόρνια (CHP), όπως δήλωσε ο ατζέντης του στο Sky News.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν ένας 21χρονος. «Ο κ. Avagimyan και η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκαν με το αριστερό μπροστινό μέρος του οχήματος του κ. Μομόα. Ως αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης, ο κ. Avagimyan εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του. Μετά τη σύγκρουση, ο κ. Μομόα βγήκε από το όχημά του για να βοηθήσει τον κ. Avagimyan και μπόρεσε να σταματήσει διερχόμενο οδηγό ώστε να καλέσει το 911», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Σημειώνεται ότι και ο Μομόα δηλώνει φανατικός μοτοσικλετιστής. Σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2021, στο GQ, κατέταξε τις μηχανές Harley-Davidson ως ένα από τα 10 πράγματα χωρίς τα οποία δεν θα μπορούσε να ζήσει. «Τις αγαπώ. Είναι οι αγαπημένες μου. Οι καλύτερες μηχανές στον κόσμο», είπε ο Μομόα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ