Γενέθλια για την «κοριτσάρα» του Στάνκογλου, την πριγκίπισσα Ολυμπία & την 12χρονη Αμαλία, της Θέμιδας Ζουγανέλη (φωτό)

Τους ευχήθηκαν χρόνια πολλά μέσα από τα social media!

Διάσημα πρόσωπα γιορτάζουν τα γενέθλια των παιδιών τους με αναρτήσεις τους στα social media!

Ξεκινάμε λοιπόν από τον Γιάννη Στάνκογλου και την «κοριτσάρα» του - όπως την αποκαλεί - Φοίβη, η οποία έκλεισε χθες τα 13. Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός έχει αποκτήσει την κόρη του μαζί με την σύζυγό του Αλίκη Δανέζη.

Photo: Instagram

«Χρόνια σου πολλά κοριτσάρα μου, 13 γίνεσαι σήμερα να μεγαλώνεις, να ομορφαίνεις» έγραψε στην ανάρτησή του, ενώ στη φωτογραφία που δημοσίευσε βλέπουμε μπαμπά και κόρη σε κάποια παραλία, τη στιγμή που έχουν κάνει ένα άλμα και έχουν πηδήξει ψηλά στον αέρα!

Συνεχίζουμε με την πριγκίπισσα Μαρία - Ολυμπία η οποία γιόρτασε στις 25 Ιουλίου τα 26ά γενέθλιά της. Με την αφορμή αυτή η μητέρα της Μαρί Σαντάλ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της εγγονής του τέως βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου.

Photo: Instagram

Στη εικόνα βλέπουμε την κόρη του πρίγκιπα Παύλου μαζί με το αγαπημένο της σκυλάκι. «Χρόνια Πολλά Ολυμπία μου» της ευχήθηκε η μητέρα της.

Παράλληλα η 26χρονη έχει δημοσεύσει στα stories της φωτογραφίες με τα χρόνια πολλά που δέχτηκε από φίλους, αλλά και από τον αδελφό της Αλέξιο.

Στο βίντεο που ανέβασε ο τελευταίος η αδελφή του φαίνεται πως κάνει κάποιο challenge στο οποίο πρέπει να βάλει το πρόσωπό της σε ένα μπολ γεμάτο παγάκια και κρύο νερό!

Γενέθλια είχε όμως και η κορούλα της Θέμιδας Ζουγανέλη - Καννελοπούλου. Η σχεδιάστρια μόδας ανέβασε και αυτή με την σειρά της μια κοινή φωτοηγραφία, εκείνης και της Αμαλίας, που έγινε 12 χρονών!

Photo: Instagram

Στην εικόνα τις βλέπουμε φοράνε δημιοργίες του brand της πρώτης, Themis Z, ενώ στην ανάρτηση διαβάζουμε:  «Χρόνια πολλά για τα 12α γενέθλια στη μικρή μου ηλιοφάνεια!! (Όχι και τόσο μικρή πια)! Βάζεις ένα χαμόγελο στα χείλη μου κάθε φορά! Όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ και είμαστε τόσο περήφανοι για εσάς! Να είσαι ευτυχισμένη και για πάντα χαμογελαστή μικρή μου! Χρόνια πολλά Αμαλία μου!».

Σημειωνεται ότι η σχεδιάστροα μόδας είναι  κόρη του Κώστα Ζουγανέλη του Μυκονιάτη που  έφτιαξε τις περίφημες Εννέα Μούσες - το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που άφησε εποχή στο νησί των ανέμων - και έχει παντρευτεί τον Τάκη Κανελλόπουλο, τον βιομήχανο των τσιμέντων, με τον οποίο έχει άλλη μια κόρη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ