Η Gwyneth Paltrow οδεύει στα 50, αλλά δεν την τρομάζουν οι ρυτίδες - δηλώνει «ενθουσιασμένη & ευγνώμων» (βίντεο)

Η υπόσχεση που έδωσε στην μητέρα της για την υποκριτική

Η Gwyneth Paltrow  δεν φαίνεται να έχει επιθυμήσει και πολύ την υποκριτική, ενώ παράλληλα δηλώνει ενθουσιασμένη που πλησιάζει τα 50!

Η 49χρονη Διευθύνων Σύμβουλος της Goop, που θα κλείσει τα 50 σε λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο, έδωσε συνέντευξη στο Sunday TODAY με τον Willie Geist και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ηλικία της, την ενασχόλησή της με τον χώρο των επιχειρήσεων και την καριέρα στο Hollywood, που έχει αφήσει πλέον πίσω της.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας συζήτησε ακόμα με τον παρουσιαστή την ανάπτυξη της εταιρείας της, σε ένα παγκόσμιο brand αξίας άνω των 250 εκατομμυρίων δολαρίων.



Στη συνένετυξη που έγινε στο κατάστημα της Goop στην περιοχή Sag Harbor, της Νέας Υόρκης, είδαμε την Platrow να φορά ένα λευκό shirt dress.

Είχε διακιριτικό μακιγιάζ και αφημένα τα μαλλιά της κάτω. Πάντως η φαίνεται να έχει «αγκαλιάσει» την φυσική της εμφάνιση, αφού μπορεί κανείς να διακρίνει μερικές ρυτίδες στο προσωπό της και λογικό!

Επιστρέφοντας στην υποκριτική και τα όσα είπε η Gwyneth ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά δεν μου λείπει καθόλου. Νομίζω πως ήμουν πολύ τυχερή που κατάφερα να το κάνω αυτό και πιστεύω ότι θα το κάνω πάλι κάποια στιγμή. Η ομάδα προσπαθεί συνέχεια να με πείσει να κάνω μια ταινία, αλλά πραγματικά αγαπώ αυτό που κάνω τώρα και μου αρέσει το πόσο άμεσο είναι... καταφέρνουμε από το τίποτα να δημιουργήσουμε προϊόντα, στα οποία πιστεύουμε στα αλήθεια».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε ακόμα, σύμφωνα με το People, ότι το να δημιουργεί προϊόντα για το  lifestyle brand είναι κάτι «τόσο ισχυρό» και πρόσθεσε πως δεν ονειρεύεται καθόλου την βιομηχανία του κινηματογράφου.

Ωστόσο η ίδια σχεδιάζει κάποια στιγμή να επιστρέψει για να εκπληρώσει μια υπόσχεση που είχε δώσει στη μητέρα της, Blythe Danner. «Υποσχέθηκα στην μητέρα μου ότι πριν πεθάνω θα παίξω σ εκάποιο θεατρικό έργο, έτσι σκοπεύω να τηρήσω αυτήν την υπόσχεση κάποια στιγμή».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TODAY (@todayshow)

Ακόμα δέχτηκε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι πλησιάζει τα 50. «Είμαι ενθουσιασμένη. Καταρχάς μου έκανε εντύπωση και με ευχαρίστησε το ότι δεν έχω φρικάρει. Όταν έκλεισα τα 40 είχα πολύ άγχος, ήμουν τρομαγμένη». Ωστόσο τώρα, όπως εξήγησε, έχει περάσει το σημείο που «θρηνήσει» τη νεότητά της και είναι «χαρούμενη και ευγνώμων» που μπαίνει στα 50. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ