Έχασαν 195 κιλά! Εκείνος ήταν 200, εκείνη ξεπερνούσε τα 100! Κατάφεραν με 7 προσπάθειες να κάνουν και το παιδί (βίντεο)

Η ιστορία του Dustin και της Raquel

Ένα παχύσαρκο ζευγάρι κατάφερε να χάσει συνολικά 195 κιλά και να κάνει πραγματικότητά το ονειρό του, που δεν ήταν άλλο από το να γίνουν γονείς.

Ο λόγος για τον 38χρονο Dustin Hall και την 35χρονη Raquel. Ο πρώτος έχασε 140 κιλά και η σύζυγός του 55, αφού ο γιατρόςπρηγουμένως τους είχε πει ότι πρέπει να χάσουν βάρος για να καταφέρουν να αποκτήσουν παιδί.

Όπως αναφέρει το foxnews.com ο Dustin υποβλήθηκε, τον Ιούλιο του 2016, σε γαστρική παράκαμψη και ξεκίνησε δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και χαμηλής σε υδατάνθρακες. Ο 38χρονος έχασε έτσι μέσα σε δύο χρόνια 140 κιλά.

Η Raquel ακολούθησε τα βήματα του συζύγου της και έκανε και εκείνη με την σειρά της την ίδια επέμβαση τον Δεκέμβριο του 2018.  Τον Απρίλιο του 2020 ήρθαν και τα ευχάριστα νέα, αφού ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος! Το ζευγάρι, από  το Lathrop της Βόρειας Καλιφόρνια, καλοσώρισε στον κόσμο τον γιο τους Presley στις 21 Δεκεμβρίου 2020. 

«Ο μόνος λόγος που μπορούμε να κάνουμε παιδιά είναι επειδή χάσαμε ένα σημαντικό βάρος», είπε ο Dustin, ο οποίος εργάζεται στον ασφαλιστικό τομέα. «Δεν θα μπορούσα να είναι ένας ενεργός πατέρας ζυγίζοντας 200 κιλά (242.218. Δεν θα μπροούσα να δέσω ούτε τα κορδόνια μου με αυτό το βάρος» πρόσθεσε.

Η Raquel, που εργάζεται σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό, είπε ότι προσπαθούσε να μείνει έγκυος επί επτά χρόνια, χωρίς επιτυχία, κάτι που την αποθάρρυνε.

Photo: SWNS - Yοutube

«Δεν είχα ξαναδεί ποτέ πριν τις δύο γραμμές στο  τεστ εγκυμοσύνης. Ένιωσα ότι τα καταφέρμα, ήμασταν υγιείς και το κάβαμε. Το να είσαι μαμά αξίζει κάθε δευτερόλεπτο της προσπάθειας του να χάσεις βάρος, κάθε θερμίδα που καίγεται, κάθε στιγμή που ιδρώνεις στο γυμναστήριο».

Ο γιατρός του Dustin τον είχε προειδοποιήσει ότι θα μπορούσε να πεθάνει μέσα σε έξι μήνες αν δεν έχανε κιλά. Είπε ότι δυσκολευόταν στην αναπνοή την νύχτα και πως δεν μπορούσε να περπατήσει πολύ χωρίς να χρειαστεί να καθίσει για να ξεκουραστεί.

Όπως δήλωσε ο ίδιος η συζήτηση που είχε με τον γιατρό του τον «τρόμαξε» και έτσι αποφάσισε να να κάνει την επέβαση στην οποία σου δημιουργούν μια μικρή θήκη στο στομάχι περιορίζοντας έται το πόση τροφή μπορεί να χωρέσει.

Επίσης άλλξε ριζικά τις διατροφικές του συνήθειες αποφεύγοντας το γρήγορο φαγητό και αντ 'αυτού έτρωγε γεύματα με πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο, ψάρι ή θαλασσινά μαζί με φρούτα και λαχανικά.

«Ήμουν πραγματικά απαίδευτος όσον αφορά το φαγητό. Συνήθως έπαιρνα μεταξύ 13.000 και 15.000 θερμίδες την ημέρα. Πήγαινα στο Taco Bell και είχα μεσημεριανό γεύμα με 2.500 θερμίδες Έπινα δύο ή τρία μπουκάλια 2 λίτρων σόδα την ημέρα» είπε ο Dustin. 

Η  Raquel, η οποία έπασχε από σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS), μια πάθηση που δυσκολεύει τις γυναίκες στο να μείνουν έγκυες, είπε ότι να το βλέπει τον σύζυγό της να χάνει βάρος, αποτέλεσε κίνητρο για εκείνη. «Είχε ήδη κάνει κοιλιακούς όταν εγώ ξεκίνησα. Ήταν σοκ όταν ξαφνικά  λιγότερο από εμένα. Δεν το ήθελα αυτό» θα πει η ίδια. 

Όπως ο Dustin, η Raquel υποβλήθηκε σε γαστρική παράκαμψη και έκανε δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων. Άρχισε επίσης να πηγαίνει στο γυμναστήριο έξι φορές την εβδομάδα. Η 35χρονη πήγε από τα 135.171 κιλά στα 83 (83.0074).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ