Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό ανανεωμένη με mini lift - Ποζάρει χαμογελαστή μαζί με τα παιδιά της (φωτό & βίντεο)

Οι royals του Μονακό στο Fight Aids Gala

Η πριγκίπισσα Στεφανί (Stephanie) του Μονακό, έδωσε για ακόμα μια χρονιά το παρών στο Fight Aids Gala που πραγματοποιήθηκε στο Monte-Carlo Sporting, το Σάββατο 23 Ιουλίου.

Η 57χρονη αδελφή του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Καρολίνας συνοδευόταν από τα τρία της παιδιά, τον 29χρονο Louis Ducruet, ο οποίος ήταν μαζί με την σύζυγό του Marie, την 28χρονη  Pauline Ducruet και την 24χρονη Camille Gottlieb

Για την περίσταση η κόρη της Grace Kelly και του πρίγκιπα Renie επέλεξε ένα λευκό παντελόνι, συνδυασμένο με ένα απλό - επίσης λευκό - μπλουζάκι.  Η πριγκίπισσα φάνηκε ανανεωμένη και ίσως μεταξύ μας να έχει κάνει και ένα μικρό lifting αφού το πρόσωπό της ήταν πιο «σπασμένο» στο παρελθόν!

Η Camille από πλευράς της φορούσε ένα κοντό floral φόρεμα από τα Zara και διάφανα πέδιλα, ενώ η ετεροθαλής αδελφή της Pauline ένα ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι, λευκή μπλούζα και μαύρες γόβες.  Στην μέση της είχε μια λεπτή κόκκινη ζώνη, που ταίριαζε χρωματικά με το μαντήλι που είχε δέσει στο ένα της χέρι.

Σημειώνεται ότι η «άτακτη» Στεφανί έχει αποκτήσει τον 29χρονο και την 28χρονη μαζί με τον πρώην σωματοφύλακα και σύζυγό της Daniel Ducruet. Η μικρότερή της κόρη είναι ο καπρός του έρωτα της πριγκίπισσας του Μονακό με τον Jean Raymond Gottlieb, που ήταν επίσης σωματοφυλάκας της!

Δείτε επίσης: Camille η νεότερη «πριγκίπισσα» του Μονακό: Καρπός του έρωτα της άτακτης Stéphanie με τον δεύτερο σωματοφύλακα της ζωής της (φωτό & βίντεο)

 

Όπως αναφέρει το parismatch.com εκτός από την συναυλία των Queen Machine και της Συμφωνικής Ορχήστρας Rock του Λονδίνου, οι καλεσμένοι παρακολούθησαν μια κλήρωση που διοργανώθηκε από τη Stéphanie και την κόρη της Camille. Η βραδιά έκλεισε με πυροτεχνήματα πάνω από το Salle des Etoiles.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς θα επιτρέψουν στην ένωση Fight Aids Monaco να συνεχίσει τον αγώνα της κατά του AIDS.  Η πριγκίπισσα είναι πρόεδρος του συλλόγου από τη δημιουργία του το 2004, μετά τη συγχώνευση της Monaco Sida και της οργάνωσης Femmes face au sida, που είχε δημιουργήσει ένα χρόνο νωρίτερα.

Το πρώτο γκαλά του Fight Aids Monaco διοργανώθηκε το 2008.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ