Ο 67χρονος Bruce Willis σε ένα απολαυστικό βίντεο - Η 10χρονη κόρη του χορεύει και ο μπαμπάς την αντιγράφει

Πρόσφατα η οικογένειά του γνωστοποίησε ότι διαγνώστηκε με αφασία 

 

Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε δυναμικά για την οικογένεια του Bruce Willis!

Η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Emma Heming, μοιράστηκε στην σελίδα της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον 67χρονο να χορεύει - ή μάλλον να προσπαθεί! - μαζί με την 10χρονη κόρη του Mabel.

Η μικρή παραδίδει μαθήματα στον μπαμπά της, υπό τους ήχους του τραγουδιού “About Damn Time,” αφού δείχνει κινήσεις στον μπαμπά του, τις οποίες εκείνος με την σειρά του αντιγράφει.

«Φέρνουμε δυνατά αυτό το Σαββατοκύριακο! ?? ?#TGIF #happyfriday» έγραψε στο post της η Heming, η οποία έχει ακόμα μια κόρη, την 8χρονη Evelyn Penn μαζί με τον Willis.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός έχει αποκτήσει επίσης, με την πρώην σύζυγό του Demi Moore ην 33χρονη Rumer, την 31χρονη Scout και την 28χρονη Tallulah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Η Moore και ο Bruce έχουν άριστες σχέσεις, με την ηθοποιό να βρίσκεται στο πλευρό τόσο του ίδιου, όσο και της γυναίκας του, στις δύσκολες στιγμές που περνούν.

Δείτε επίσης: Όταν είχα πάρει συνέντευξη από τον Bruce Willis: Μου μίλησε για τα μαθητικά του χρόνια, τις κόρες του - Μικρός ήταν κεκές (βίντεο)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του είχε ανακοινώσει ότι ο 67χρονος έχει διαγνωστεί με αφασία.   «Ο πολυαγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε ότι πάσχει από αφασία, γεγονός που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και κατόπιν ώριμης σκέψης, ο Bruce εγκαταλείπει την καριέρα που τόσο αγαπούσε» ανέφεραν σε σχετική ανάρτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ