Η σπάνια εμφάνιση του Θανάση Λάλα στο θέατρο - Η αγκαλιά του Πάνου Μουζουράκη στην Κωνσταντίνα (φωτό)

Είδαν την παράσταση «Τι ζούμε ρε»

Πληθαίνει η λίστα με τα διάσημα πρόσωπα που πηγαίνουν στο θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσουν την παράσταση της Δημήτρας Παπαδοπούλου, «Τι ζούμε ρε».

Ο φωτογραφικός φακός του NDP αποθανάτισε τον Θανάση Λάλα, σε μια σπάνια έξοδο. Όπως θα δείτε και στην εικόνα ο γνωστός δημοσιογράφος πόζαρε μαζί με τον επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη, ο οποίος είναι πεθερός της Ελεονώρας Μελέτη (πατέρας του συζύγου της Θοδωρή Μαροσούλη).

Ακόμα ατην παράσταση βρέθηκε η Κωνσταντίνα Δημοπούλου, που δέχτηκε μια μεγάλη αγκαλιά από τον Πάνοι Μουζουράκη. Σημιεώνεται ότι ο τελευταίος είναι ένας από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην Επιθεώρηση. 

Όπως φαίνται και στις φωτογραφίες η Δημοπούλου, φορούσε ένα τζιν σορτσάκι, λευκή μπλούζα και μαύρα mules. 

Την ίδια μέρα, είδαμε επίσης, στο θέατρο Άλσος, τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Βίκυ Κάβουρα και τον Νίκο Ορφανό. 

Ο διάσημος κομμωτής επέλεξε για την έξοδό του ένα street style look, ενώ η επιχειρηματίας και ηθοποιός ένα στενό φόρεμα σε ροζ απόχρωση.

Οσο για τον Ορφανό, ο ηθοποιός ήτα ντυμένος με ένα καρό παντελόνι και ριγέ πουκάμισο.

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με την Δήμητρα Παπαδοπούλου παίζουν στη σκηνή του Άλσους οι εξαιρετικοί ηθοποιοί (αλφαβητικά): Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας,Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης, Παρθένα Χοροζίδου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ