Ετοιμάζεσαι να παντρευτείς; Όλα τα μυστικά για να διαλέξεις το τέλειο νυφικό για σένα

Συμβουλές για να βρεις το ιδανικό νυφικό για την ημέρα του γάμου σου...

Ο γάμος είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που σηματοδοτούν μια άλλη φάση στο ταξίδι ενός ζευγαριού. Δηλώνει δέσμευση και αφοσίωση σε αυτόν με τον οποίο είσαι διατεθειμένη να περάσεις όλη σου τη ζωή. Η γαμήλια τελετή γιορτάζει αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή ενός ζευγαριού.

Είναι σημαντικό λοιπόν όχι μόνο να φαίνεσαι εκπληκτικά όμορφη τη μέρα του γάμου σου, αλλά να νιώθεις και άνετα με το νυφικό, τα παπούτσια, το χτένισμα και το μακιγιάζ.

Αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το ιδανικό για σένα νυφικό, ώστε να σου ταιριάζει και να λάμπεις μέσα σε αυτό.

Πώς να επιλέξεις το σωστό νυφικό

Ένα από τα κύρια πράγματα που πρέπει να κάνεις για να επιλέξεις το σωστό νυφικό είναι να εξερευνήσεις τις επιλογές που έχεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείς να βρεις αυτό που σου αρέσει. Ωστόσο, αυτό συνεπάγεται την ανάγκη να έχεις μια καλή ιδέα για το θέμα του γάμου σου. Θέλεις ένα vintage στιλ γάμου, ένα ρομαντικό ή κάτι πιο μοντέρνο;

Κατά την έρευνα, μπορείς να αφαιρέσεις σελίδες από περιοδικά ή ακόμα και να εξερευνήσεις πηγές στο διαδίκτυο. Μπορείς επίσης να δεις τι φορούν διάσημες νύφες και να εμπνευστείς. Το κλειδί είναι να είσαι ανοιχτή στις επιλογές που βρίσκεις μέσω της έρευνάς σου.

unslpash

Το σχήμα του σώματος

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι το σχήμα του σώματός σου. Μπορεί να είναι πολύ εύκολο να πέσεις με τα μούτρα σε ένα νυφικό που είδες στο διαδίκτυο. Αλλά αν το φόρεμα δεν ταιριάζει με το σχήμα του σώματός σου, τότε μπορεί να μην σου δώσει την καλύτερη εμφάνιση την ημέρα του γάμου σου. Επομένως, πρέπει πρώτα να προσδιορίσεις το σχήμα του σώματός σου, για να βεβαιωθείς ότι το νυφικό που τελικά θα διαλέξεις θα κολακεύει τον σωματότυπό σου.

Επίσης μπορείς να κοιτάξεις την ντουλάπα σου και να δεις με ποιο συγκεκριμένο φόρεμα νιώθεις πιο άνετα, ώστε να έχεις μια παραπάνω ιδέα ποιο στιλ φορέματος, σε εκφράζει καλύτερα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το νυφικό που θα σου ταιριάζει περισσότερο να έχει παρόμοιο σχέδιο, κόψιμο ή στιλ όπως αυτό το φόρεμα στην γκαρνταρόμπα σου. 

Στιλ νυφικού

Εκτός από το σχήμα του σώματός σου, θα πρέπει να καθορίσεις και το στιλ σου. Για παράδειγμα, αν είσαι ένα κορίτσι boho στην καρδιά, τότε προτίμησε ένα νυφικό που αποπνέει αυτή την προσωπικότητα. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι το να πιεστείς να διαλέξεις ένα φόρεμα πριγκίπισσας μπορεί να μην σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά άνετα κατά τη διάρκεια της ημέρας του γάμου σου. Κι αυτό σίγουρα δεν το θέλεις.

Ωστόσο, εκτός από το προσωπικό σου στιλ, πρέπει να λάβεις υπόψη και άλλους παράγοντες, όπως το θέμα του γάμου σου. Επίσης πρέπει να σκεφτείς και τον χώρο στο οποίο θα γίνει ο γάμος. Αν για παράδειγμα παντρευτείς σε εκκλησία, τότε ένα αποκαλυπτικό νυφικό μπορεί να θεωρηθεί ακατάλληλο. 

freepik

freepik

Επιλογές αγοράς

Στη σύγχρονη εποχή, υπάρχουν αρκετοί τρόποι όπου μπορείς να αγοράσεις ένα νυφικό. Στο παρελθόν, έπρεπε να επισκεφτείς ένα κατάστημα με νυφικά, ενώ τώρα μπορείς αν θέλεις να παραγγείλεις online το νυφικό των ονείρων σου.

Βέβαια είναι μάλλον προτιμότερο να διαλέξεις από κοντά το νυφικό σου, για να είσαι πιο σίγουρη ότι θα είναι το σωστό για σένα.

Το κλειδί είναι να εξετάσεις τις επιλογές από νωρίς, ώστε να έχεις αρκετό χρόνο για να εστιάσεις στα άλλα πράγματα που πρέπει να οργανώσεις για τον γάμο σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ