Άρης Τσάπης: «Ναι δουλεύω σε ταβέρνα, έχω καθαρίσει σκάλες - ε και;» - Ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» για τα «κακοτρολάκια» (βίντεο)

«Η ταβέρνα σκέψου είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου»

Απάντηση για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στα social media έδωσε ο Άρης Τσάπης, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίυεσε στο TikTok.

Ο ίδιος έγινε γνωστός από την σειρά του Mega, «Ευτυχισμένοι Μαζί», όπου υποδύθηκε τον «Θανάση», ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν τον έχουμε δει στην τηλεόραση.

 

 

 

 

Ο Τσάπης, που πλέον είναι μπαμπάς ενός αγοριού, ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Είδα αυτό το σχόλιο και δε μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Έχει γίνει καιρό, αλλά βλέπω πως έχει γίνει πολύ σούσουρο. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εμένα; Δε με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου… Όσο για αυτό το σχόλιο “πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα”.

 

 

Η ταβέρνα σκέψου είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου… Δε μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια. Ήμουν και τότε ηθοποιός. Αυτό αποβάλλετε το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι.

Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου. Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω. Αυτά! Καλή συνέχεια» 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ