Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ: «Η πιάτσα είναι μικρή, οπότε…» (βίντεο)

«Ευχαριστώ πολύ όλους και εσένα Λένα μου, γιατί ως συνεργάτης ήσουν καταπληκτική»

Ο Δημήτρης Καμπουράκης, αποχαιρέτησε σήμερα Σάββατο, τους τηλεθεατές της εκπομπής «ΣΚ Παρέα».

Ο δημοσιογράφος ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ και έτσι θέλησε, μέσα από τον αέρα, να πει δύο λόγια στο κοινό, αλλά και στους συνεργάτες του.

«Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά. Δυστυχώς εγώ αύριο δεν θα μπορέσω να έρθω, διότι έχω μία πολύ σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση κι έτσι ολοκληρώνω σήμερα τον κύκλο μου και στην εκπομπή και στον ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ πολύ όλους και εσένα Λένα μου, γιατί ως συνεργάτης ήσουν καταπληκτική. Να είστε καλά, χάρηκα πολύ που τα είπαμε και συνεργαστήκαμε. Η πιάτσα μας είναι μικρή, εδώ θα ξαναβρεθούμε» είπε χαρακτηριστικά. 

Από πλευράς της η συμπαρουσιάστριά του, Λένα Φλυτζάνη, ανέφερε: «εγώ θέλω να σου πω ότι είμαι ευγνώμων, τυχερή που συνεργάστηκα μαζί σου, που σε έβλεπα από πολύ μικρή στην τηλεόραση τα πρωινά και έλεγα “ότι είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη Καμπουράκη, αυτόν που έβλεπα κάποτε στην τηλεόραση”.

Κι όταν σε γνώρισα από κοντά, ήσουν ακόμα καλύτερος, ακόμα πιο τρυφερός, ακόμα πιο γλυκός. Είναι πολύ δύσκολο στην τηλεόραση και στη δημοσιογραφία να συνεργάζεσαι με μεγάλους δημοσιογράφους, να μαθαίνεις δίπλα τους και να σε σέβονται».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ