Η Σοφία Χατζηπαντελή έβαψε τα μαλλιά & φρύδια της πράσινα: «Το χρώμα αλλάζει από την θερμοκρασία» (φωτό)

Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Μια αλλαγή στη εμφάνισή της έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή

Το μοντέλο, που θα καθίσει φέτος στην θέση της κριτικής επιτροπής του GNTM, δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει με πράσινα φρύδια και μαλλιά.

 

Φυσικά στο επάγγελμά της είναι συχνές τέτοιου είδους αλλαγές, αφού τα μοντέλα καλούνται πολλές φορές να βάψουν, αλλά και να κουρέψουν τα μαλλιά τους.

«Είστε τυχεροί που αυτό το χρώμα μαλλιών αλλάζει μόνο από τη θερμοκρασία και όχι από τις διαρκώς μεταβαλλόμενες διαθέσεις μου lol» γράφει στην ανάρτησή της η Χατζηπαντελή, σήμα καταθέν της οποίας είναι τα μεγάλα, ενωμένα, μελαχρινά της φρύδια.

Παράλληλα έχει κάνει tag την εταιρεία The unseen Beauty, που υποθέτουμε ότι έχει δημιουργήσει και την συγκεκριμένη βαφή.  Σε ανάλογο post του Brand διαβάζουμε σχετικά:  «Εάν έχετε δει τα λαμπερά, αστραφτερά χρώματα των φτερών ενός παγωνιού ή του κέλυφους κάποιου σκαθαριού, τότε έχετε δει τη διαδικασία του δομικού χρώματος.

Το δομικό χρώμα αντανακλά το φως από τη μικροσκοπική δομή της επιφάνειας του ζώου για να δημιουργήσει φωτεινά, ιριδίζοντα χρώματα.

Στο COLOR ALCHEMY, παίρνουμε έμπνευση από τον φυσικό κόσμο και χρησιμοποιούμε δομικό χρώμα για να δημιουργήσουμε ζωηρά χρώματα που δεν έχει ξαναδεί ο χώρος της ομορφιάς μέχρι τώρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ