26 χρόνια χωρίς την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η ανάρτηση του γιου της Γιάννη Παπαμιχαήλ - «θα είσαι για πάντα ένα φαινόμενο» (φωτό)

Η φωτό με την μητέρα και τον πατέρα του

Σαν σήμερα, 23 Ιουλίου του 1996, «έφυγε» από τη ζωή η Αλίκη Βουγιουκλάκη, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Με αφορμή την 26ή επέτειο του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού, ο μοναχογιός της Γιάννης Παπαμιχαήλ τίμησε τη μνήμη της, με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Ειδικότερα ανέβασε στην σελίδα @alikivougiouklakiofficial - όπου αναρτά vintage φωτογραφίες της Ελληνίδας star - μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε μαζί με την μητέρα του και τον πατέρα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Πρόκειται για ένα κλικ που τράβηξε ο Κλεισθένης Δασκαλάκος, ο οποίος άλλωστε έχει αποθανατίσει σε μοναδικά στιγμιότυπα την Βουγιουκλάκη, αφού υπήρξε φωτογράφος της, όπως και άλλων διάσημων προσπών της εποχής.

«Λείπετε και οι δυο σας κανείς δε σας ξέχασε, οι νέες γενιές μεγαλώνουν μαζί σας και συνεχίζουν να ονειρεύονται ένα ομορφότερο κόσμο. Αλίκη σαν σήμερα 26 χρόνια μετά το φευγιό σου, θα είσαι για πάντα ένα φαινόμενο που όμοιο του δε θα υπάρξει ποτέ» διαβάζουμε στην ανάρτηση.

Να σημειωθεί ότι στις 20 Ιουλίου ήταν και η επέτειος από την γέννηση (1934) της ηθοποιού. Ανήμερα των γενεθλίων της οι δικοί της άνθρωποι τέλεσαν μνημόσυνο στην μνήμη της.

Στο Α’ νεκροταφείο βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αδελφός της Αντώνης Βουγιουκλάκης, η Έφη Πίκουλα (χήρα του αδελφού της Τάκη Βουγιουκλάκη), ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης (ανιψιός της ηθοποιού), ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Βενετσάνος, η Ελένη Ροδά και ο Νίκος Φρονιμόπουλος.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ