Jlo και Ben Affleck στο… παγκάκι του έρωτα! Κάνουν μήνα το μέλιτος στο Παρίσι - τα φιλιά στο πάρκο, οι αγκαλιές (φωτό & βίντεο)

Επέλεξαν την πιο ρομαντική πόλη!

Μετά τον γάμο τους στο Λας Βέγκας ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez, περνούν όμορφες στιγμές την πόλη του Φωτός και του έρωτα, το Παρίσι!

Οι νεόνυμφοι εθεάθησαν, το πρωί της Παρασκευής, να ανταλλάσουν φιλιά και αγκαλιές σε ένα πάρκο της γαλλικής πρωτεύουσας, με πηγή να λέει στο People  ότι πέρασαν περισσότερες από δύο ώρες καθισμένοι στο παγκάκι!

«Ήταν σαν δύο έφηβοι, σε ένα παγκάκι στο πάρκο - πολύ στοργικοί και προσεκτικοί μεταξύ τους. Δεν ήταν πολύς ο κόσμος εκείνη την ώρα (σ.σ. του πρωινού). Ήταν μόνο αυτοί» είπε στο αμερικανικό Μέσο. 

 

 

 

 

Η 52χρονη και ο 49χρονος στη συνέχεια έκαναν βόλτα με τα παιδιά τους, τα οποία είναι μαζί τους στο ταξίδι τους και επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων την περιοχή Marais, την Rue des Rosiers και το Centre Pompidou. Έκαναν μια στάση σε ένα κατάστημα vintage ρούχων και στο Musée d'Orsay.

«Ήταν πιασμένοι χέρι-χέρι και ακουμπούσαν ο ένας τον άλλο στην πλάτη... δεν άφηναν ο ένας τον άλλον» είπε ακόμα η πηγή, προσθέτοντας ακόμα «ήταν σαν δύο μέλισσες κολλημένες στο μέλι».

Το ζεύγος έφτασε  στο αεροδρόμιο Le Bourget του Παρισιού με ιδιωτικό αεροσκάφος την Πέμπτη, ενώ το βράδυ απόλαυσαν το δείπνο τους στο Matignon. Οι δύο αστέρες έμειναν  περίπου δύο ώρες στο πολυτελές εστιατόριο και το κλάμπ, πριν επιστρέψουν στο ξενοδοχείο τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary??? (@jlocrewitalia)

 

 

 

Σε μια συνομιλία με το People νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Ryan Wolfe, ο επικεφαλής πάστορας στο Grace Christian Center του Λας Βέγκας, είπε ότι το ζευγάρι είχε «τους δικούς του όρκους που ήθελαν να μοιραστούν μεταξύ τους» κατά τη διάρκεια της τελετής  που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C ?. (@benniferforever_)

 

Ενώ ο Wolfe κράτησε τους πραγματικούς όρκουςκρυφούς, είπε ότι «ήταν όμορφα λόγια που έγραψαν ο ένας για τον άλλον. Μια συναισθηματική στιγμή που μοιράστηκαν μεταξύ τους. Μπορείτε σίγουρα να δείτε την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον. Πιστεύω ότι βρήκαν τις αδελφές ψυχές τους. Πραγματικά πιστεύω ότι προορίζονται ο ένας για τον άλλον».

Δείτε επίσης: Η JLo νύφη απλή: Τα μίνιμαλ φορέματα, τα μακριά exte και τα κοσμήματα του γάμου (φωτό)

Στο μήνα του μέλιτος στο Παρίσι φέρονται να βρέθηκαν οι δύο κόρες του ηθοποιού και σκηνοθλέτη, Violet και Seraphina, καθώς και η κόρη της τραγουδίστριας και ηθοποιού Emme.

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ben Affleck έχει αποκτήσει τη 16χρονη Violet, την 13χρονη Seraphina και τον 10χρονο Samuel με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner, ενώ η Jennifer Lopez έχει αποκτήσει τα 14 ετών δίδυμα Emme και Max με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας βλέπουμε την Jlo να φορά ένα όμορφο λουλουδάτο φόρεμα, αλλά και ένα κόκκινο φουστάνι!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ