Όλοι αγαπούν την Μαρία Αναστασοπούλου που αφήνει τον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια - Χριστίνα Σούζη, Άρης Πορτοσάλτε

Η Μαρία Αναστασοπούλου συγκινημένη αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της και τον ΣΚΑΪ

Το επίσημο «αντίο» από τον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια παρουσίας της στο κανάλι του Φαλήρου είπε το πρωί της Παρασκευής η Μαρία Αναστασοπούλου η οποία από το φθινόπωρο θα λέει «καλημέρα» από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η Μαρία Αναστασοπούλου ευχαρίστησε τον ΣΚΑΪ που της «έμαθε τη δουλειά» και τους συνεργάτες της, οι οποίοι μετατράπηκαν σε φίλοι, μέσα στα 15χρόνια που βρίσκεται στον σταθμό. 

Έκλεισε με ένα «καλό καλοκαίρι», αφού πρώτα ζήτησε συγγνώμη για τυχόν λάθη και για αχρείαστες εντάσεις που ίσως να προέκυψαν, στα τόσα χρόνια εργασίας στο κανάλι.

Αναλυτικά όσα είπε η δημοσιογράφος, φανερά συγκινημένη:

«Πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια. Ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ για την ευκαιρία που μου έδωσε να μάθω τη δουλειά. Ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για εμένα, είναι πρώτα από όλα φίλοι και τους βλέπετε, κάποιους από αυτούς.

Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από Δευτέρα στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε ανοίξει λογαριασμούς τα πρωινά, οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί.

 

 

Κλείνοντας υπό τους ήχους του City of Stars από την ταινία LaLaLand είπε: «Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά, να έχετε ένα υπέροχο, ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γειά σας!».

Η έξυπνη δημοσιογράφος, που είναι πολύ δραστήρια και με προσωπικότητα, πλέον θα βρίσκεται στο δυναμικό του Ant1. 

Η Μαρία Αναστασοπούλου μας ενημέρωνε καθημερινά στις 6 το πρωί μέσα από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, παρέα με τον Δημήτρη Οικονόμου. 

 

 

 

 

«Γεννήθηκα στις 23 Οκτωβρίου 1986 και σπούδασα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Κοινωνιολογίας, με κατεύθυνση στα ΜΜΕ», λέει. 

 

 

Ξυπνούσε από τις 4 για να πάει στην εκπομπή της. Στις 3 το μεσημέρι σειρά είχε το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και μαζί με τον  Γιάννη Κολοκυθά είναι «Τα παιδιά της αλλαγής».

 

 

Η δυναμική δημοσιογράφος είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, όσες δυσκολίες κι αν έχει αυτό. Με καταγωγή από το Διακοφτό, στο οποίο οι γονείς της τον τελευταίο χρόνο  μένουν μόνιμα, η Μαρία έχει δεσμούς με την Αχαΐα αναφέρει το thebest.

Πως την αποχαιρέτησαν οι συνάδελφοί της

Χριστίνας Σούζη – «Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα»

Οι συνεργάτες της ήδη από χθες άρχισαν να την αποχαιρετούν στον τηλεοπτικό αέρα με τον Δημήτρη Τάκη να είναι αυτός που έκανε την αρχή. Σήμερα, ένας ένας από την αρχή της εκπομπής άρχισαν να την ευχαριστούν για τη συνεργασία. Κάποια στιγμή ήρθε και η σειρά της Χριστίνας Σούζη η οποία σημείωσε,

«Θέλω να σου πω πως σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Παρότι η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα στη συνέχεια εκτιμήσαμε η μία την άλλη πολύ και θεωρώ ότι είσαι πολυεργαλείο. Καλή καλή επιτυχία σε ότι κάνεις», είπε η Χριστίνα Σούζη με την Μαρία Αναστασοπούλου να απαντά: «Σε ευχαριστώ Σούζη μου, πάρα πάρα πολύ! Εμείς θα τα λέμε, εννοείται και σε περιμένω το μεσημέρι στο ραδιόφωνο».

Άρης Πορτοσάλτε: Αποχαιρέτησε με φιλί την Μαρία Αναστασοπούλου

Από την πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε την αγκάλιασε και είπε πως «για οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά, ο δρόμος είναι ανοιχτός» ενώ της ευχήθηκε καλές διακοπές. «Άρη είμαι ο πρώτος άνθρωπος που αγκαλιάζεις στην πανδημία;», αστειεύτηκε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ