Το NIKO Seaside Resort - MGallery μόλις άνοιξε: Ένα σοφιστικέ ξενοδοχείο πάνω στη θάλασσα, μόνο για ζευγάρια - Η Κρήτη μία αγκαλιά

Σας περιμένουν αξέχαστες διακοπές στην Κρήτη...

Το NIKO Seaside Resort - MGallery, είναι ένα ζωντανό, ανανεωμένο παραθαλάσσιο θέρετρο, όπου μπορείτε να αφεθείτε στην ομοφιά της Κρήτης!

Το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο είναι ένα πολυτελές θέρετρο μόνο για ενήλικες που άνοιξε τις πόρτες του, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του, να συνδυάσουν την άνεση και την ιδιωτικότητα. 

Φωλιασμένο στον κόλπο του Μιραμπέλου, βρίσκεται σε μια απαράμιλλη τοποθεσία, ακριβώς στο κέντρο του Αγίου Νικολάου.

Το NIKO Seaside Resort εχει θέα στη θάλασσα, ενώ ταυτόχρονα , μπορεί κανείς να απολαύσει την  ιστορική παραλιακή πόλη.

Η υπηρεσία Concierge της MGallery Collection δημιουργεί για τους επισκέπτες αξέχαστες εμπειρίες με τοπικό χαρακτήρα.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στις πισίνες και να απολαύσουν την ηρεμία και την χαλάρωση με φόντο τον Άγιο Νικόλαο. 

Inspired Design

Το NIKO Seaside Resort - MGallery εστιάζει στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και είναι εμπνευσμένο από την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της Κρήτης ,ενώ προσφέρει ένα πολυτελές καταφύγιο στην παραλία. 


Μια καλλιτεχνική πινελιά συνδέει το θέρετρο με την κληρονομιά του νησιού: η μελωδική κρητική λύρα δίνει το σχήμα της σε έργα τέχνης που κοσμούν τους χώρους, ενώ η αρχαϊκή γραφή στο εστιατόριο εξασφαλίζει την επαφή του θέρετρου με τις ρίζες του.

Οι κεραμικές δημιουργίες του Κρητικού καλλιτέχνη κεραμικής, Μανούσου Χαλκιαδάκη, εκφράζουν επίσης τον χαρακτήρα και τη φημισμένη κληρονομιά του ελληνικού νησιού.

Φωτό από nikoseasideresort.com/gallery

Το ξενοδοχείο διαθέτει φιλόξενους εσωτερικούς χώρους που συνδυάζουν ξύλο και μάρμαρο, καθώς και μια εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα από γκρι, βαθύ πράσινο και μπλε. Η μινιμαλιστική διακόσμηση δημιουργεί μια προσεγμένη αίσθηση, επιτρέποντας σε χαλαρές στιγμές να μετατραπούν σε αναμνήσεις που δεν ξεθωριάζουν.

Akti Koundourou 20, Ag. Nikolaos 72100, Crete,

Greecε- Phone 0030 2841 304040

EmailHB8U7@accor.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ