Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:Δώστε έμφαση στις δουλειές, τα «πρέπει» και τις κάθε λογής υποχρεώσεις μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Με μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό υποδεχόμαστε την Παρασκευή, καθώς ο Ήλιος στο αέναο ταξίδι του στον ζωδιακό προχωρά στο ζώδιο που κυβερνά, στον Λέοντα, σημαίνοντας την καρδιά του καλοκαιριού!

Έτσι τα παιδιά που θα γεννηθούν μέχρι τις 23:06 θα εκπροσωπούν το ζώδιο του Καρκίνου, ενώ τα παιδιά που θα γεννηθούν από τις 23:07 κι έπειτα το ζώδιο του Λέοντα. Φυσικά ο Ήλιος δεν περνά κάθε χρόνο την ίδια στιγμή σε κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο σάς ωθεί να εστιάσετε περισσότερο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας ώστε να σημειώσετε πρόοδο. Είναι πιθανό να έχετε κάποιες οικονομικές ανησυχίες σήμερα ή να επιβαρύνεστε από ένα μεγάλο έξοδο που σας προκαλεί άγχος το πώς θα το αποπληρώσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας μπορεί να έχετε έναν μεγάλο όγκο υποχρεώσεων να φέρετε εις πέρας σήμερα και αρκετό άγχος για τα θέματα της δουλειάς. Ίσως οι προσδοκίες των άλλων από σας, ή και οι προσδοκίες που έχετε εσείς οι ίδιοι από τον εαυτό σας, να είναι η παγίδα που σας εγκλωβίζει μέσα σε μια πιεστική κατάσταση για το μυαλό και την ψυχή σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Ταύρο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, τα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν σήμερα και κάπως μπορεί να σας αγχώσουν μέχρι να βρείτε λύσεις. Ένας φίλος ή μέντορας, ή κάποιο πρόσωπο γενικώς που εκτιμάτε τη γνώμη και τις απόψεις του, προσπαθώντας ίσως να σας οδηγήσει σε μια σωστή κατεύθυνση να σας κάνει να απαισιοδοξήσετε.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ