Good news: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε το ναι ως Έλληνας παίκτης για το EuroBasket 2022

«Παρών» για το Eurobasket 2022 ο ''Greek Freak''.

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, o Γιάννης Αντετοκούνμπο επιβεβαίωσε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την παρουσία του στο Eurobasket 2022.

Ο Giannis «ανέβασε» δύο φωτογραφίες από την προετοιμασία του, με σορτσάκι της «επίσημης αγαπημένης», ενώ τις συνόδευσε με το emoji «soon» (σύντομα), δίπλα στην ελληνική σημαία. 

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση του «Greek Freak» δημιούργησε κύμα ενθουσιασμού στα social media.

Σύζυγος Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Προσπαθούσα να χάσω 12 κιλά με διατροφή, νερό, γυμναστική, αλλά το σώμα - μαμάς παραμένει» (βίντεο)

Η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μητέρα των δύο τους παιδιών, μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram, μιλά στους followers της για την προσπάθειά της να χάσει 12 κιλά.

Ειδικότερα η Mariah Riddlesprigger ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να γυμνάζεται με την ίδια να γράφει μεταξύ άλλων ότι έκανε υγιεινή διατροφή, έπινε μόνο νερό, « αλλά το νούμερο στη ζυγαριά δεν κουνιόταν!».

Δείτε επίσης: Σύζυγος Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Προσπαθούσα να χάσω 12 κιλά με διατροφή, νερό, γυμναστική, αλλά το σώμα - μαμάς παραμένει» (βίντεο)

 

Υπενθυμίζεται ότι εκείνη και ο «Greek Freak» έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 2χρονο Liam Charles και τον Maverick Shai που είναι μόλις 11 μηνών. Η Mariah στο post της συμπληρώνει πως μαθαίνει να αγαπά το «σώμα - μαμάς» και καλεί τους followers της να μην τα παρατούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ