Oργισμένη η Κατερίνα Δαλάκα για τις φωτιές: Εσείς οι σκ…ψυχοι που τα κάνετε αυτά – Είστε η ντροπή της ανθρωπότητας!

"Αντί να γινόμαστε καλύτεροι, κάθε χρόνο γινόμαστε χειρότεροι"!

Αρκετοί είναι οι διάσημοι που επέλεξαν να μοιραστούν τις οργισμένες σκέψεις τους αναφορικά με τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει τις δύο τελευταίες ημέρες.

Η Κατερίνα Δαλάκα αποτελεί έναν από αυτούς, επιλέγοντας να μεταφέρει το οργισμένο μήνυμά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας ένα βίντεο στα stories της.

 

 

«Βλέπω αυτήν την κατάσταση που επικρατεί με τις φωτιές και δεν έχω λόγια να εκφραστώ. Εσείς οι σ…όψυχοι που τα κάνετε αυτά, γιατί σίγουρα έχετε social media και τα παρακολουθείτε και χαίρεστε γιατί έχετε κάποια αρρώστια μέσα σας. Δεν γίνεται να βλέπετε να κλαίνε παππούδες γιαγιάδες, να κλαίει κόσμος και να καίγονται ζώα ζωντανά κι εσείς να συνεχίζετε το ίδιο τροπάριο» ανέφερε η αθλήτρια.

«Με τέτοια εξέλιξη που υπάρχει στην ανθρωπότητα αντί να γινόμαστε καλύτεροι, κάθε χρόνο γινόμαστε χειρότεροι. Γιατί υπάρχουν άτομα σαν κι εσάς. Ελάχιστα αλλά υπάρχουν και συνεχίζουν να κάνουν κακό στον κόσμο. Δεν έχω λόγια, είστε η ντροπή της ανθρωπότητας. Μόνο αυτό έχω να πω»  αναφέρει στο μήνυμά της η Κατερίνα Δαλάκα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ