Στο Βατικανό ο πρίγκιπας Αλβέρτος & η Σαρλίν: Είχαν συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο - Στα μαύρα η πριγκίπισσα (φωτό & βίντεο)

Μάυρο φόρεμα και δαντελένιο πέπλο

Επίσημη επίσκεψη στο Βατικανό πραγματοποίησε το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό, με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και την πριγκίπισσα Σαρλίν να έχουν κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο.

Στις φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα βλέπουμε την 44χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης ντυμένη στα μαύρα με ένα κατά παραγγελία φόρεμα Terrence Bray και nude γόβες Louis Vuitton.

VATICAN MEDIA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με ένα, επίσης μαύρο, δαντελένιο πέπλο στο κεφάλι της, που έκανε κάπως Goth την εμφάνισή της. Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα πέπλα στους καθολικούς κύκλους είναι γνωστά ως Mantillas. Την ίδια ώρα τον λαιμό της στόλιζε ένας λευκός σταυρός.

Ο 64χρονος πρίγκιπας του Μονακό από πλευράς του επέλεξε ένα σκούρο μπλε κοστούμιι, συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και baby blue γραβάτα.

VATICAN MEDIA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Σαρλίν παρόλο που κράτησε το μακιγιάζ της σε ήπιους τόνους, είχε βάψει τα νύχια της μαύρα, κάτι που είναι μάλλον ασυνήθιστο για μια royal.

Αν και ταίριαζε με το ντύσιμό της, οι γαλαζομαίματοι - τουλάχιστον στη Βρετανία -  αποφεύγουν να φοορύν τέτοια χρώματα μανό. 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oggi (@oggisettimanale)

 

 

 

 

 

Η Daena Borrowman, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ στο jewellerybox μιλώντας προηγουμένως στο Express.co.uk σχετικά με τους κανόνες στυλ που πρέπει να ακολουθούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είχε πει μεταξύ άλλων: 

«Υπάρχουν δεκάδες πρωτόκολλα με τα οποία πρέπει να εξοικειωθούν οι στυλίστες και οι κομμώτριες της βασιλικής οικογένειας.  Αυτό γίνεται για να αποτρέψει τα μέλη της από το να εμφανιστούν με ντροπιαστικά faux pas μόδας. Οι γαλαζομαίματες γυναίκες δεν επιτρέπεται να φορούν φωτεινό ή σκούρο χρώμα στα νύχια τους. Επιτρέπονται μόνο nude αποχρώσεις, καθαροί, λευκοί τόνοι και ανοιχτό ροζ».

Φυσικά δεν γνωρίζουμε αν αυτός ο κανονόνας ισχύει και για στην βασιλική οικογένεια των Μονεγάσκων.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν συνάντησε τελευταία φορά τον Πάπα Φραγκίσκο το 2016, επιλέγοντας τότε ένα total white look με λευκό δαντελένιο πέπλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ