Ξανά μαζί Kendall Jenner και Kevin Booker; Η μυστηριώδης ανάρτηση του μοντέλου που "φούντωσε" ξανά τις φήμες (φωτό)

Νέες φήμες περί επανασύνδεσής του ζευγαριού.

Το μοντέλο Kendall Jenner και ο αμερικανός μπασκετμπολίστας Devin Booker έκαναν γνωστή την είδηση του χωρισμού τους στα μέσα του Ιουνίου, έπειτα από την επιστροφή από τον γάμο της Kourtney Kardashian.

 

 

Ωστόσο, το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο μια φίλης της, στον οποίο παρευρέθηκε το Σαββατοκύριακο, αφήνοντας σε πολλούς την υποψία ότι ο άνδρας που βρίσκεται ακριβώς από πίσω της, μπορεί να είναι ο πρώην σύντροφός της.

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία φαίνεται η 26χρονη με μια μακριά τουαλέτα, ενώ απο πίσω της στέκεται ένας άνδρας με το χέρι του στην μέση της, δίχως όμως να μας αποκαλύπτει το πρόσωπό του.

Παράλληλα, ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου απεικονίζει τους δυό τους να βρίσκονται στον γάμο και να περπατούν μαζί, γεγονός που θα μπορούσε να αποδείξει τις φήμες περί επανασύνδεσής τους.

Βέβαια. δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι εμφανίζεται μαζί μετά τον χωρισμό τους, καθώς στα τέλη του Ιουνίου, το μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας εθεάθησαν μαζί στο Soho House του Μαλιμπού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ