Δύο ολοκαίνουργια ξενοδοχεία του κολοσσού Brown Hotels στην Εύβοια: Το Brown Beach Chalkida & το Brown Beach Eretria (φωτό)

Οι απόλυτοι προορισμοί για τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις!

 

H αλυσίδα ισραηλινών συμφερόντων Brown Hotels άνοιξε στις 14 και 15 Ιουλίου δύο resorts στην ενδοχώρα και κοντά στην Αθήνα. 

Πρόκειται για το Brown Beach Chalkida και το Brown Beach Eretria. 

Το νέο ξενοδοχείο στη Χαλκίδα διαθέτει 119 δωμάτια και bungalows και χαρακτηρίζεται από κυκλαδίτικη αισθητική. 

Στην Ερέτρια το νέο θέρετρο αποτελεί και το πρώτο all-inclusive ξενοδοχείο της εταιρείας.

Η νέα πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα διαθέτει θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο και δική του παραλία, ενώ φιλοξενεί 175 δωμάτια.

Το ξενοδοχείο Brown Beach Chalkida 

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχειακού κολοσσού διαβάζουμε μεταξύ άλλων για το Brown Beach Chalkida, που άνοιξε φέτος τις πόρτες του: «Ονειρευόμασταν ένα θέρετρο που θα δημιουργούσε την αίσθηση της τέλειας ελληνικής καλοκαιρινής ευδαιμονίας και δημιουργήσαμε το Brown Beach Chalkida.

Σε απόσταση μόλις μίας ώρας με το αυτοκίνητο από την Αθήνα, αυτό το θέρετρο θα σας δείξει τι σημαίνει ο διάσημος ελληνικός τρόπος ζωής. Άλλωστε, είναι καλοκαίρι και the living is easy!».

Σύγχρονο και με πινελιές κυκλαδίτικης αισθητικής, το ξενοδοχείο διαθέτει 119 δωμάτια και οι σουίτες, ενώ η θάλασσα απέχει μόλις λίγα βήματα.  Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στην πισίνα και να πιουν ένα δροσερό ρόφημα στο pool bar. Παράλληλα θα βρει κανείς στις εγκαταστάσεις μια σειρά από μπαρ και εστιατόρια αφιερωμένα στην τοπική κουζίνα. 

«Φέρτε τα πιτσιρίκια και ετοιμαστείτε για ένα ονειρικό οικογενειακό καλοκαίρι!» αναφέρεται ακόμα στην περιγραφή του ξενοδοχείου.

Το ξεονοδοχείο Brown Beach Eretria

Η απόλυτη καλοκαιρινή απόδραση είναι πιο κοντά από ότι θα περιμένατε και περιλαμβάνει  όλα όσα χρειάζεστε για ένα χαλαρωτικό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας διαβάζουμε: «Καλώς ήρθατε στο Brown Beach Eretria, το πρώτο all-inclusive ξενοδοχείο της συλλογής μας! Φυσικά, η διαμονή σας περιλαμβάνει μια πλήρη γαστρονομική σας εμπειρία.

Αφιερωθείτε σε ατελείωτα sessions ηλιοθεραπείας στις δύο μας πισίνες ή απολαύστε την ομορφιά του Ευβοϊκού Κόλπου που απλώνεται ακριβώς μπροστά από το resor.  Ιδανικό για οικογενειακές διακοπές, το Brown Beach Eretria προσφέρει μια σειρά δραστηριοτήτων για τους μικρούς μας επισκέπτες».

Το Brown Beach Eretria διαθέτει 175 δωμάτια. Μπλε και λευκό, η ιδανική παλέτα του ελληνικού καλοκαιριού, είναι η πηγή έμπνευσης του πολυτελούς ξενοδοχείου. 

«Λιτές γραμμές και ήρεμοι τόνοι δημιουργούν ένα περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για την χαλάρωσή σας. Φυσικά, η θάλασσα που απλώνεται μπροστά σας συμπληρώνει την απόλυτη καλοκαιρινή εικόνα.

Φωτογραφίες: brownhotels.com/gr/greece/eretria και  brownhotels.com/greece/chalkida

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ