Elon Musk: «Έφαγε» χυλόπιτα από τη Natasha Bassett πριν έρθει Μύκονο - την παρακαλάει να τα ξαναφτιάξουν κι αυτή…

Προσπαθεί να την κάνει να ζηλέψει

Διακοπές στη Μύκονο κάνει ο Elon Musk, που απολαμβάνει εδώ και μερικές ημέρες τον ήλιο και την θάλασσα του νησιού των ανέμων. περιτριγυρισμένος από φίλους και όμορφες γυναικές.

Πριν από την καλοκαιρινή απόδραση του 51χρονου δισεκατομμυριούχου στην Ελλάδα, η 27χρονη κοπέλα του ιδρυτή της Tesla, Natasha Bassett, έδωσε τέλος στην σχέση τους για να επικεντρωθεί στην καριέρα της ως ηθοποιός, μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο ντεμπούτο της στην ταινία «Elvis».

Ωστόσο μια πηγή μιλώντας αποκλειστικά στο HollywoodLife είπε ότι ο 51χρονος δεν έχει πάρει και πολύ καλά τον χωρισμό τους. «Ο Έλον παρακαλούσε την Νatasha να τα ξαναβρούν πριν την αναχώρησή του για την Μύκονο, ωστόσο εκείνη τον απέρριπτε συνεχώς» είπε η πηγή. 

Την  Κυριακή κυκλοφορησαν φωτογραφίες που έδειχναν τον Elon Musνα γελάει και να διασκεδάζει στο νερό με όμορφες γυναίκες, ενώ σε νέες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας την επόμενη ημέρα ο μεγιστάντας της τεχνολογίας φαινόταν χωρίς το πουκάμισό του να είναι επίσης περιτριγυρισμένος από καλλονές, στο γιοτ ενός φίλου.

«Η Natasha και ο περίγυρός της πιστεύουν ότι ο Elon προσπαθούσε να την κάνει να ζηλέψει με το να φωτογραφίζει με όλες αυτές τις γυναίκες» είπε ακόμα η πηγή προσθέτοντας ότι: «αυτό δεν την έκανε να ζηλέψει. Αυτός ο  τύπος συμπεριφοράς είναι ένας από τους λόγους που η Natasha αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση και το μόνο που κάνει είναι να την καθησυχάζει ότι έκανε τη σωστή επιλογή».

Το HollywoodLife αναφέρει ότι ,η απόφαση της να χωρίσει με τον Elon ήρθε αφού ο τελευταίος επιβεβαίωσε ότι απέκτησε κρυφά δίδυμα με το στέλεχος της Neuralink, Shivon Zilis. Τα δίδυμα ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό των παιδιών του Musk στα 10! 

Παρόλο που η είδηση για τα δίδυμα δεν ήταν ο λόγος που η 27χρονη έδωσε τέλος στην σχέση τους, η πηγή είπε ακόμα στο Μέσο ότι μετά από αυτό η Bassett έχει «τελειώσει με αυτή την σχέση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ