Nobu Hotel Santorini: Μόλις άνοιξε το ξενοδοχείο του Robert De Niro & του Matsuhisa - φινετσάτο, με διακριτική πολυτέλεια & super κουζίνα (φωτό)

Tο πρώτο ξενοδοχείο και εστιατόριο της Nobu Hospitality στην Ελλάδα

Μόλις χτες άνοιξε στη Σαντορίνη το πολυαναμενόμενο Nobu Hotel Santorini, που είναι και το πρώτο ξενοδοχείο και εστιατόριο της Nobu Hospitality στην Ελλάδα, ενώ αρχικά είχε προγραμματισθεί να ανοίξει το Μάιο.

Η εταιρεία που ανήκει στο σταρ του Χόλυγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον σεφ και επιχειρηματία Nobu Matsuhisa και τον παραγωγό ταινιών Meir Teper έχει συνάψει μακροπρόθεσμη συμφωνία διαχείρισης με την MonteRock International.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nobu Hotels (@nobuhotels)

Το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στο Ημεροβίγλι και φιλοξενεί ένα εστιατόριο Nobu, πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων, γυμναστήριο και 25 δωμάτια, σουίτες και βίλες με πισίνα. Οι τιμές για το απλό δωμάτιο των 29 τ.μ. ξεκινούν από 1.065 ευρώ. Το νέο ξενοδοχείο Nobu απευθύνεται σε ενήλικες.

H ξενοδοχειακή αλυσίδα Domes Resorts & Reserves, λάνσαρε μόλις το νέο της brand Domes Aulūs, εγκαινιάζοντας δύο νέες μονάδες τον Ιούλιο σε Κρήτη και Ζάκυνθο. Το Domes Aulūs Elounda στην Ελούντα της Κρήτης άνοιξε την 1η Ιουλίου, ενώ το Domes Aulūs Zante στη Ζάκυνθο άνοιξε στις 10 Ιουλίου.

H αλυσίδα ισραηλινών συμφερόντων Brown Hotels άνοιξε στις 14 και 15 Ιουλίου δύο resorts στην ενδοχώρα και κοντά στην Αθήνα. Πρόκειται για το Brown Beach Chalkida στη Χαλκίδα και το Brown Beach Eretria στην Ερέτρια.

Το νέο ξενοδοχείο στη Χαλκίδα διαθέτει 119 δωμάτια και bungalows και χαρακτηρίζεται από κυκλαδίτικη αισθητική. Στην Ερέτρια το νέο θέρετρο αποτελεί και το πρώτο all-inclusive ξενοδοχείο της εταιρείας. Η νέα πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα διαθέτει θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο και δική του παραλία, ενώ φιλοξενεί 175 δωμάτια.

Στα Χανιά της Κρήτης άνοιξε στις 19 Ιουλίου, το νέο ξενοδοχείο Azade υπό τη διαχείριση της Modus & Amplio. Πρόκειται για ένα εμβληματικό οίκημα που χρονολογείται από το 1640 μ.Χ., που ανακαινίστηκε και πλέον φιλοξενεί 9 δωμάτια και σουίτες, με ανέσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Σχεδόν όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα, το Παλιό Ενετικό Λιμάνι και τα Ενετικά παλιά τείχη της πόλης.

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ενέταξαν στο χαρτοφυλάκιό τους το αρχοντικό Old Sport Mansion στη Μικρή Μαντινεία της Μεσσηνίας. Το αρχοντικό, το οποίο είναι διαθέσιμο για κρατήσεις από τις 25 Ιουλίου, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 7 άτομα, προσφέροντας ιδιωτικότητα και θέα στη θάλασσα του Μεσσηνιακού κόλπου.

Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια με ενιαίο ευρύχωρο μπαλκόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο τζάκια, σαλόνι με τραπεζαρία, και playroom με home cinema και table tennis.

Σημειώνεται ότι την 1η Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του NIKO Seaside Resort - MGallery, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, αποτελεί τον δεύτερο προορισμό της MGallery στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα adults-only resort, που διαθέτει 141 δωμάτια και σουίτες, τα περισσότερα με ιδιωτικές plunge pools στο μπαλκόνι, τέσσερα εστιατόρια και μπαρ και θέα στον κόλπο της Μιραμπέλου.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: santorini.nobuhotels.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ