Τα τρία looks της Meghan Markle στη Νέα Υόρκη: Αντέγραψε την Kate Middleton & την Scarlett Johansson (φωτό)

Ένα αυστηρό σύνολο, ένα casual και ένα βραδινό!

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο πρίγκιπας Harry μαζί με την σύζυγό του Meghan Markle.

Το απόγευμα της Δευτέρας το ζεύγος - που μένει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ από τότε που ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ εγκατέλειψε τα βασιλικά του καθήκοντα - δείπνησε μαζί με φίλους  στο διάσημο ιταλικό εστιατόριο Locanda Verde, του σεφ Andrew Carmellini.

 

Ο γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα την προηγούμενη μέρα είχε μιλήσει στην εκδήλωση των Ηνωμένων Εθνών προς τιμήν του Νέλσον Μαντέλα.

Ο φακός αποθανάτισε την 40χρονη Meghan να βγαίνει από το ρεστοράν χέρι-χέρι με τον σύζυγό της. Η Δούκισσα του Essex φορούσε μια ασπρόμαυρη jupmsuit που θύμιζε απίστευτα την κομψή τουαλέτα που είχε φορέσει πριν μόλις λίγους μήνες η Kate Middleton.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fashion_celebritystyle

Αν κρίνουμε παράλληλα από μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media με το ακριβώς σύνολο έχει εμφανιστεί και η Scarlett Johansson.

Πρόκειται για ένα κομμάτι από το brand Gabriela Hearst, το οποίο η Markle συνδύασε με ένα κόκκινο τσαντάκι, μαύρα πέδιλα και χρυσά κοσμήματα.

 

 

Όσο για την εκδήλωση των Ηνωμένων Εθνών προς τιμήν του Μαντέλα η Meghan επέλεξε ένα business look, αφού την είδαμε να φορά ένα μαύρο σύνολο και να κρατά μια tote τσάντα Mulberry.

 

 

Η μητέρα του 3χρονου Archie και της Lilibet - Diana, ενός έτους, εθεάθη ακόμα να βγαίνει από το ξενοδοχείο Crosby μαζί με την ακτιβίστρια και συγγραφέα Gloria Steinem.

Αυτή ήταν ίσως και η αγαπημένη μας εμφάνιση, με την Meghan να επιλέγει ένα navy blue σορτς Dior, συνδυασμένο με μια καφέ ζώνη Ralph Lauren, ένα όμορφο clutch και Manolo Blahnik suede γόβες.  Το look ολοκληρώθηκε με χρυσά κοσμήματα, ανάμεσα στα οποία ήταν το ρολόι Cartier της Diana. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ