Γυναίκες με… έντονη προσωπικότητα: Αυτές είναι οι πιο επιθετικές κυρίες του ζωδιακού - εκρήξεις & ξεσπάσματα

Τρομάζει το μάτι σου!

Σίγουρα θα έχεις συναντήσει κι εσύ γυναίκες με έντονη προσωπικότητα...

Παρακάτω όμως θα σου μιλήσουμε για εκείνες, που τρομάζει το μάτι σου από τις νευρικές ή απόσμενες εκρήξεις, τα ξεσπάσματά τους και την επιθετικότητά τους και μάλιστα ορισμένες φορές ενδεχομένως να ξεπερνούν και τα όρια, ασκώντας λεκτική, ψυχολογική, ακόμα και σωματική βία. 

ΚΡΙΟΣ

Η Κριαρίνα είναι ένα άτομο που μέσα του έχει θυμό. Έχει έντονες αντιδράσεις και ξεσπάσματα και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της. Είναι ένας άνθρωπος που εύκολα θα κάνει επίθεση, χωρίς να το σκεφτεί. Τυφλώνεται και θέλει να βγάλει άμεσα ό,τι νιώθει εκείνη τη στιγμή γιατί αλλιώς θα «σκάσει». Μπορεί να τη δεις να σπάει ό,τι βρει μπροστά της, να βρίζει, να φωνάζει, προκειμένου να εκτονωθεί. Ο κυβερνήτης του ζωδίου μην ξεχνάμε ότι είναι ο Άρης και το στοιχείο από μόνο του την κάνει πολεμοχαρή, επιθετική και γεμάτη τσαμπουκά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ταυρίνα δεν είναι τόσο επιθετική από την φύση της, αλλά η βία κάποιες στιγμές της βγαίνει. Όταν δεν μπορεί να επιβληθεί με τα λόγια ή όταν βλέπει ότι με την συζήτηση δεν μπορεί να βρεθεί μια άκρη, τότε χρησιμοποιεί τα πιο σκληρά μέσα που έχει. Την πιάνει μια τάση να θέλει απλά με μια κίνηση να «σε βγάλει από τη μέση» και να πάει παρακάτω. Όταν εξαντλήσει τα όρια της υπομονής της (που υπόψη, είναι μεγάλα), τότε βγάζει τα επιθετικά και βίαια ένστικτα που έχει μέσα της και γίνεται «ταύρος εν υαλοπωλείο». 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε εμείς για τις βίαιες τάσεις που έχει μια Σκορπίνα. Μιλάνε οι κινήσεις του ζωδίου, τα λόγια του και οι πράξεις του. «Μυρίζει το αίμα» και ηδονίζεται. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα σε πειράξει, αν δεν την πειράξεις πρώτος. Αν κάνεις το λάθος και την προκαλέσεις, θα αντιμετωπίσεις μια οργή και έναν θυμό, που όμοιό του δεν θα έχεις ξαναδεί. Η εκδίκηση που θα πάρει θα είναι ανελέητη και το σίγουρο είναι ότι θα την απολαύσει ως το τέλος της. Δεν είναι ποτέ λίγο θυμωμένη. Είναι πολύ! Αν επιτεθεί, θα επιτεθεί με όλα της τα μέσα, σύμφωνα με το astrology.gr.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Και πάμε τώρα στο απόλυτο outsider, στο ζώδιο που σίγουρα δεν σου πέρναγε με τίποτα από το μυαλό. Για όλες τις άλλες, το είχες υποπτευθεί λίγο ή πολύ. Η Τοξοτίνα μπορεί να είναι χάι-χούι, μέσα στην πλάκα και το γέλιο, ωστόσο μέσα της κρύβει και μια άλλη πλευρά. Αν την αδικήσεις, μπορεί και να μην καταφέρει να σε εκδικηθεί στην πράξη, ωστόσο στο μυαλό της θα σε έχει «σκοτώσει» χίλιες φορές και με χίλιους τρόπους. Θα οραματίζεται όλα όσα θα μπορούσε να σου κάνει για να σε βασανίσει και να σε κάνει να υποφέρεις. Και πίστεψέ μας, αν της δοθεί η ευκαιρία να πάρει το αίμα της πίσω, θα το κάνει και θα έχει ήδη σκεφτεί και το πώς. Αυτά που λέγαμε πιο πριν… 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ