Valentina Vasilatou - VV Conscious Swimwear: Τα νέα made in Greece μαγιό από νάιλον! - είναι chic & έχουν και οικολογικό χαρακτήρα (φωτό)

Το ύφασμα των μαγιό δημιουργείται από χρησιμοποιημένα αντικείμενα

Η σχεδιάστρια Βαλεντίνα Βασιλάτου, απόφοιτη του Central Saint Martins, παρουσιάζει την νέα εταιρεία της, VV Conscious Swimwear, με οικολογικό χαρακτήρα, προτείνοντας την συνειδητοποιημένη κατανάλωση στο χώρο της μόδας

Το ύφασμα των μαγιό δημιουργείται από πλαστικά/νάιλον χρησιμοποιημένα αντικείμενα, όπως μπουκάλια και δίχτυα ψαρέματος, στα οποία τους δίνεται δεύτερη ευκαιρία ζωής και μετατρέπονται σε ανακυκλωμένη ίνα.

Νεανικά σχέδια και μαγιό που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα είναι μερικά από τα όσα έχει δημιουργήσει η Ελληνίδα σχεδιάστρια που προσκαλεί όσους θέλουν να δουν από κοντά και να κάνουν δικό τους κάποιο από τα υπέροχα μαγιό της σε ένα pop up event στο Κολωνάκι (Κανάρη 12), στις 17 Ιουνίου.

Όπως θα δείτε και στις φωτορφίες η Βαλεντίνα Βασιλάτου προτείνει για το καλοκαίρι του 2021 ζωηρά patternes αλλά και το κλασικό αγαπημένο μας μαύρο μπικίνι, που όπως και να το κάνουμε ταιριάζει σε όλες!

Στη συλλογή βρίσκουμε επίσης όμορφα ολόσωμα με ανοιχτή πλάτη και μπικίνι σε πιο αθλητική γραμμή.

Μπορείτε να δείτε όλα τα μαγιό της Βαλεντίνας Βαλιλάτου στο valentinavasilatou.com.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ