Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Σοκάρουν οι εικόνες από το δυστύχημα - νεκρός ένας 29χρονος (φωτό & βίντεο)

Σοβαρά τραυματισμένοι ο οδηγός και ο ένας εκ τους δύο επιβαίνοντες

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημερι τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022,  στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στον κόμβο Αλικαρνασσού στο ρεύμα απο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» προς Ηράκλειο, κάτω απο την γέφυρα. 

Τραγικό τέλος είχε 29χρονος άνδρας παλαιστινιακής καταγωγής που επέβαινε στο όχημα εξαιτίας, της σφοδρότητας της πρόσκρουσης του 4Χ4 στην κολώνα ενω σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο ο οδηγός και ο ένας εκ τους δύο επιβαίνοντες.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες η κατάσταση του 33χρονου οδηγού είναι σοβαρή, ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Όμως, σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 26χρονος επιβάτης, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά και δίνει μάχη για να παραμείνει ζωντανός, σύμφωνα με το neakriti.gr.

 

Τα άιτια του δυστυχήματος ερευνώνται, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο οδηγός του οχήματος φαίνεται να έχασε τον έλεγχο με συνέπεια αυτό να προσκρούσει σφροδρά σε κολόνα.

Φωτογραφίες από το θανατηφόρο τροχαίο δημοσίευσε στο Facebook ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννης Λιονάκης.

Στην ανάρτησή του γράφει:

«ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΘΑΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΔΥ ΔΡΟΜΟ,ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ!

Συλλυπητήρια στους δικους σου ,αλλά αυτή η ταχύτητα σκοτώνει!Το αυτοκινητο σου φίλε το δοκίμασαν για να δούνε την Ασφαλεια της καμπινας του με ταχύτητα 64 χλμ/ώ!!.

Όταν εσυ τρεχεις μαυτές τις ταχύτητες τίποτε δεν σε σώζει.Προσέξτε το όλοι σας καλά αυτό.. Τυχεροί αυτοί που ζουν από αυτό το συμβάν και μακάρι να πάνε καλά.Κι αν αντί την κολώνα συναντήσεις τον απέναντι που οδηγεί με σύνεση και προσοχή,γιατί να τον σκοτώσεις; Είναι τυχερα γεγονότα τα τροχαία;

Φωτογραφίες: Facebook - Giannis Lionakis

 

Να αυτοκτονήσεις μπορείς.Να δολοφονήσεις όχι! Και δυστυχώς είναι πολλοί που αναπτύσσουν ακόμη μεγαλύτερες, δολοφονικές ταχύτητες!!

Επιτέλους φρένο στην ταχύτητα,φρένο στο μυαλό! Κανένας δρόμος από μονος του δεν σκοτώνει και κανένας δεν σώζει.. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ